In Partnership with AOL Search
 
In deze categorie bent u welkom met een site die verhuur van schepen met schipper aanbieden. Indien de site verhuur van schepen zonder schipper betreft, verwijzen wij u naar World: Nederlands: Recreatie: Openlucht: Varen: Verhuur. Voor verhuur en charters buiten Nederland of Belgie kunt u terecht op World: Nederlands: Recreatie: Reizen: Actieve Vakanties: Zeilen.
Huren van schepen met schipper voor één of meerdere dagen, bijvoorbeeld partyschepen.
Haven waar men met een pleziervaartuigen tegen betaling aan steigers of kade aan kan leggen.
In deze categorie bent u welkom met sites waarin lessen worden aangeboden in het omgaan met vaartuigen in de breedste zin van het woord. Dit kunnen zowel groepslessen als privé lessen zijn; zowel praktijklessen als theoretische opleidingen.
Bij de scholen kan les gevolgd worden in zeil- of motorboten of anderszins een opleiding gevolgd worden gerelateerd aan een vaartuig of aan varen in het algemeen.
In deze categorie bent u welkom met sites over verhuurmogelijkheden gericht op de watersport in Nederland of België. Voor verhuur en charters buiten deze landen kunt u terecht op World: Nederlands: Recreatie: Reizen: Actieve Vakanties: Zeilen. Indien de hoofdactiviteit bootverhuur met schipper is, verwijzen wij u vriendelijk naar World: Nederlands: Recreatie: Openlucht: Varen: Charters.
Verhuur van boten, surfplanken, kano's en dergelijke. Sites die zich specialiseren in één van de soorten vaartuigen waarvoor een subcategorie staat, worden vermeld in de subcategorie; sites die meer categorieën vaartuigen omvatten worden op dit verzamelniveau vermeld.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Bepalingen voor gebruik
Laatste wijziging: woensdag 25 mei 2016 2:35:02 uur EDT - bewerken