Naslag. Alhoewel geen perfect Nederlands is deze term onstaan als vertaling van de Engelstalige categorie Reference. De categorie is bedoeld voor sites die zich bezig houden met de studie van, de toegang tot, de opslag, en het gebruik van informatie opzich. Of sites die informatie bevatten over onderwerpen op een zodanige wijze dat ze niet geclassificeerd kunnen worden onder de andere hoofdcategorieën binnen Nederlands.
Alleen Nederlandstalige sites worden hier geaccepteerd. Heeft u een site in een andere taal ga dan via "Deze categorie met sites in andere talen" naar de juiste categorie voor uw site.
Online databases met adresgegevens zoals postadressen, postcodes en telefoon- en faxnummers.
Indien u adresgegevens verkoopt maar deze niet online beschikbaar stelt, dan kunt u uw site aanmelden in Nederlands: Zakelijk: Reclame en Marketing: Direct Marketing.
Bekende mensen zijn beroemde mensen en mensen die in hun veld bekend zijn.
Meld hier geen sites over individuele mensen aan. Vind de categorie van het onderwerp waar deze thuis hoort en meld hem daar aan.
Instellingen die boeken e.d. uit haar bezit aan het publiek uitleent of ter inzage biedt.
Naslagwerk dat een overzicht geeft van alle kunsten, wetenschappen, van belangrijke personen en zaken.
Deze categorie is voor sites waar online kaarten en atlassen te raadplegen zijn.
Webpagina's met verwijzingen naar musea in België en Nederland.
Naslag werken en on-line diensten op het gebied van wetenschap en technologie.
Boeken waarin de afzonderlijke woorden en uitdrukkingen van een taal zijn gerangschikt, met daarbij de betekenis, vertaling, schrijfwijze en uitspraak.