Categorie voor het brede spectrum van religieuze muziek in het Nederlandse taalgebied. Zoals gospel, hymnen en gregoriaanse zang.
Sites graag aanmelden in de meest geschikte subcategorie. Alleen zeer algemene sites over christelijke muziek worden hier opgenomen.
Gospelartiesten, gospelformaties en gospelbands; een overzicht van nederlandstalige sites over christelijke musici.
In deze categorie worden sites opgenomen die gaan over een specifieke band of artiest. Sites met informatie over een bepaalde stijl kunnen worden aangemeld in de betreffende categorie onder Stijlen.
Sites met nederlandstalige informatie over Gospelconcerten en andere grootschalige muziekevenementen.
  • Deze categorie is bedoeld voor christelijke evenementen. Sites met informatie over niet-christelijke dienen te worden aangemeld in Kunst/Muziek/Festivals/.
  • Sites met informatie voor bezoekers van evenementen worden in deze categorie opgenomen. Sites van organisatoren kunnen worden aangemeld in Producenten.
Melodieën van liederen-bundels.
Dit is een categorie voor o.a. MIDI-files van bekende christelijke liederen.
Nederlandstalige informatie over producenten van gospelmuziek, zoals productiebedrijven en platenmaatschappijen.
  • Hier worden alleen producenten opgenomen die explicitiet gericht zijn op christelijke bands en artiesten. Sites over andere producenten kunnen worden aangemeld in Zakelijk/Kunst en Amusement/Muziek/.
  • Organisatoren van gospelevenementen worden in deze categorie opgenomen. Sites met informatie voor bezoekers van christelijke muziekevenementen kunnen worden aangemeld in Concerten en Evenementen.
Een overzicht van stijlen binnen de christelijke muziek in Nederland.
  • Nieuwe sites graag aanmelden in één van de subcategorieën. Alleen sites die niet in een bestaande subcategorie passen kunnen hier worden aangemeld.
  • Sites die (hoofzakelijk) informatie geven over een specifieke band of artiest kunnen worden aangemeld in Bands en Artiesten.
Studio's met opnamefaciliteiten voor christelijke bands en artiesten.
Nederlandstalige tijdschriften over christelijke muziek.