In Partnership with AOL Search
 
Programma's en diensten om in een site te plaatsen, die elders gehost worden.
Bedrijven die meer aanbieden dan alleen hosting, b.v. ontwerp en promotie, worden opgenomen in de categorie voor webdesign.
Domain hosting, het onderbrengen van een website bij een internet-dienstenleverancier (ISP), door gebruik te maken van een ruimte op één van de servers van de dienstenleverancier, die permanent met het internet is verbonden.
Een URL is het adres van een pagina in het World Wide Web. Als dit adres lang, moeilijk te typen, of lastig te onthouden is, kun je in deze category een dienst vinden die een kortere URL voor jouw pagina kan maken.
Meld hier geen sites aan die betrekking hebben op het gebruik van websites als marketinginstrument. Websitepromotie bestaat uit de methoden en technieken om bezoekers naar relevante content te leiden. Voor content om bezoekers naar bedrijven te leiden is de rubriek Internet/Marketing.
Manieren om een website onder de aandacht van anderen te brengen, om zo meer bezoekers te krijgen.
Meld uw site aan in de subrubriek van de eerste letter van uw bedrijf. Indien die rubriek niet bestaat (bijvoorbeeld omdat de naam van uw bedrijf met een vreemd teken begint, waar wij nog geen rubriek voor hebben gemaakt), meld uw site dan aan de meest linker rubriek, en zet bij uw omschrijving tussen [vierkante blokhaken] in welke rubriek uw site moet worden geplaatst.
Bedrijven die tegen betaling een website voor bedrijven of verenigingen ontwikkelen.
Hier worden alleen websites opgenomen die informatie bieden over het bouwen van websites.

Bedrijven die diensten aanbieden op het gebied van website bouw horen in webdesign thuis.

Informatie over het creëren van websites, zowel content als navigatie.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Bepalingen voor gebruik
Laatste wijziging: zondag 15 mei 2016 5:24:08 uur EDT - bewerken