A számítástechnikai eszközökkel, szoftverekkel, azok készítésével, működésével, használatával vagy oktatásával foglalkozó oldalak küldhetők a tartalmuknak leginkább megfelelő alkategóriába.
Ha a helyről csak egyféle operációs rendszer/géptípus programjai érhetőek el, akkor a helye a megfelelő alkategóriában van.
Adatbiztonsággal, biztonságtechnikával foglalkozó lapok. Ide tartoznak a tűzfalaktól az antivírus termékekig mindenféle security témák.
Mozgó- és állóképek számítógépes teremtése vagy szerkesztése
A hardver eszközök, alkatrészek leírását tartalmazó, használatukhoz technikai támogatást nyújtó oldalak helye.
A számítástechnikai termékeket forgalmazó áruházak és a javításukat, karbantartásukat végző cégek oldalainak helye a „World: Magyar: Vásárlás” és a „World: Magyar: Üzlet” kategóriák megfelelő alkategóriájában van.
A portálok helye a "World: Magyar: Számítástechnika: Internet: Kiindulópont". Portál minden web directory, ami nem "mélyen kategorizált" (mint a dmoz), vagy kézzel készült.

more information (editors only)

A számítástechnika oktatásával és tanulásával foglalkozó lapok. Ide tartoznak számítástechnika jellegű tanfolyamok (pl. ECDL), a tanításhoz, tanuláshoz, egyéni ismeretszerzéshez felhasználható segédanyagok, és a számítástechnikai problémák megoldásán munkálkodó közösségek oldalai.
Csak olyan lapot küld ide, ami legalább felerészben az SQL nyelvvel, programozásával vagy annak változatával foglalkozik.
Számítógép-programozással kapcsolatos lapok
Számítástechnikai szervezetek, egyesületek, társaságok, baráti körök és egyéb szerveződések lapjai
Általános szoftverrel foglalkozó helyek: letölthető programok, software-eket áruló vagy hirdető lapok, speciális szoftverekről szóló lapok, szoftver elmélettel foglalkozó lapok.
Ha a helyről csak egyféle operációs rendszer/géptípus programjai érhetőek el, akkor a helye a megfelelő alkategóriában van.