In Partnership with AOL Search
 
Adatbiztonsággal, biztonságtechnikával foglalkozó lapok. Ide tartoznak a tűzfalaktól az antivírus termékekig mindenféle security témák.
Mozgó- és állóképek számítógépes teremtése vagy szerkesztése
A számítástechnikai termékeket forgalmazó áruházak és a javításukat, karbantartásukat végző cégek oldalainak helye a „World: Magyar: Vásárlás” és a „World: Magyar: Üzlet” kategóriák megfelelő alkategóriájában van.
A hardver eszközök, alkatrészek leírását tartalmazó, használatukhoz technikai támogatást nyújtó oldalak helye.
A portálok helye a "World: Magyar: Számítástechnika: Internet: Kiindulópont". Portál minden web directory, ami nem "mélyen kategorizált" (mint a dmoz), vagy kézzel készült.

more information (editors only)

There is currently no description created for this category.
A számítástechnika oktatásával és tanulásával foglalkozó lapok. Ide tartoznak számítástechnika jellegű tanfolyamok (pl. ECDL), a tanításhoz, tanuláshoz, egyéni ismeretszerzéshez felhasználható segédanyagok, és a számítástechnikai problémák megoldásán munkálkodó közösségek oldalai.
Csak olyan lapot küld ide, ami legalább felerészben az SQL nyelvvel, programozásával vagy annak változatával foglalkozik.
There is currently no description created for this category.
Számítógép-programozással kapcsolatos lapok
Számítástechnikai szervezetek, egyesületek, társaságok, baráti körök és egyéb szerveződések lapjai
Ha a helyről csak egyféle operációs rendszer/géptípus programjai érhetőek el, akkor a helye a megfelelő alkategóriában van.
Általános szoftverrel foglalkozó helyek: letölthető programok, software-eket áruló vagy hirdető lapok, speciális szoftverekről szóló lapok, szoftver elmélettel foglalkozó lapok.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Használati feltételek
Utolsó frissítés: 2014. október 21. 13:09:03 EDT - szerkesztés