In Partnership with AOL Search
 
Az ajánlott portálokat kérem küldjék a megfelelő al-kategóriákba!
There is currently no description created for this category.
If you want read news from Hungary in English please visit -Regional: Europe: Hungary: News and Media -
News from Hungary in Hungarian. Hírek a nagyvilágból és Magyarországról, magyarul, témák szerint rendezve.
A művészetekről szóló kategória a "Művészet". Ne küldj ebbe a kategóriába képzőművészeti (pl. festészet), előadó-művészeti (pl. zene) vagy egyéb egy adott művészeti ággal foglalkozó lapot. Ide általános kulturális tartalmakat illetve az átfogó művészeti lapokat (sok művészeti ágat felölelő) várunk.
Kultúra kategória. Ide kerülnek a kultúrával, kulturális élettel, eseményekkel, szervezetekkel kapcsolatos lapok. Itt a helye a kulturális intézményeknek, múzeumoknak is, melyek nem egy adott művészeti ággal foglalkoznak.
Olyan lapok kerülnek ide, melyek egész európára vonatkoznak, és magyar nyelvűek.
There is currently no description created for this category.
Frisbee és társai
There is currently no description created for this category.
Ha nem általánosan sokféle háziállatról van szó, keress egy megfelelő al-kategóriát!
There is currently no description created for this category.
Ha a helyről csak egyféle operációs rendszer/géptípus programjai érhetőek el, akkor a helye a megfelelő alkategóriában van.
A számítástechnikai eszközökkel, szoftverekkel, azok készítésével, működésével, használatával vagy oktatásával foglalkozó oldalak küldhetők a tartalmuknak leginkább megfelelő alkategóriába.
A weblogoknak hivatkozásokat kell tartalmazniuk más weblapokra, rendszeres, dátummal ellátott bejegyzésekkel kell rendelkezniük, és általában lehetőséget kell, hogy adjanak arra, hogy az olvasók megjegyzéseket fűzhessenek a bejegyzésekhez.
There is currently no description created for this category.
Csak általános témájú gyűjteményeket küld ide. Minden specializált vagy egy témakört felölelő gyűjteményt a témának megfelelő kategóriába küldj! (Pl: irodalmi szöveggyűjtemény -> Tudomány:Irodalom:...)
Ez a kategória az általános témakörű adatbázisoknak, információ-forrásoknak, referenciáknak van fenntartva (megfelel az angol rész "References" kategóriájának).
Kizárólag olyan lapoknak, amik a 18 éven aluli korosztálynak is megfelelőek!

more information (editors only)

There is currently no description created for this category.
Az World/Magyar/Üzlet kategóriába nem veszünk fel weboldalakat. Kérjük, válasszák ki a tevékenységi körüknek leginkább megfelelő alkategóriát (pl. World/Magyar/Üzlet/Kozmetika) - ez jelentősen megkönnyíti a szerkesztők dolgát és felgyorsítja a bekerülést. A kategória nem szaknévsor jelleggel működik, vagyis önmagában az a tény, hogy egy adott cég rendelkezik internetes jelenléttel, nem jelent magától értetődő felvételt a tevékenységi kör szerinti al-kategóriába. A tartalmi és technikai minimum-követelményekkel kapcsolatban érdemes elolvasni a kérdés-válasz gyűjteményt (FAQ). [Some info in English about the category for editors below]

more information (editors only)

Olyan honlapok, melyek alapvetően üzleti vállalkozások tevékenységéhez kapcsolódnak, és elsődleges céljuk a cég, a termékek és szolgáltatások bemutatása. Kifejezetten online vásárláshoz készült oldalak a Magyar/Vásárlás kategóriába tartoznak.
Lehetőleg csak olyan oldalakat küld ebbe a kategóriába, melyek lehetővé teszik a hálózaton keresztüli (online) akár "kosaras", akár csak emailes vásárlást. Az olyan lapokat, melyeken pontos, aktuális árak sem találhatóak, az Üzlet kategória alatti megfelelő alkategóriába küldd (ezek ugyanis nem vásárlást lehetővé tevő lapok, hanem online reklámok)! A feltételeknek meg nem felelő lapokat külön értesítés nélkül töröljük.

more information (editors only)

Magyar Internetes vásárlással foglalkozó oldalak. Ebbe a kategóriába kerülnek azon oldalak, melyeken termékeket, szolgáltatásokat lehet hálózaton keresztül vásárolni vagy igénybe venni.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Használati feltételek
Utolsó frissítés: 2009. július 17. 6:57:39 EDT - szerkesztés