HUNGARY - Magyarország. Itt találhatod a magyarokkal, Magyarországgal kapcsolatos magyar nyelvű linkeket. Sajnos elég bonyolult/zavaró az, hogy a kategória lefedi a Regional/Europe/Hungary struktúráját is; ezért főleg oda kerülnek azok a linkek, ahol angol/idegen nyelvű lapok is találhatóak, míg ide a kizárólag magyar nyelvű lapok. Megjegyzéseidet, de főleg linkjeidet sok szeretettel várják az editorok. This category covers the Hungarian-only language pages in or about Hungary. The bi-lingual or English pages could be found under Regional:Europe:Hungary. Egészség - Health Hírek - News Internet - ;-) Játékok - Games Külföldi magyarok - Hungarians abroad Kultúra - Culture Állam és Kormányzat - Government Művészet - Arts Otthon - Home Regionális - Regional Sport - Sport Szabadidő - Recreation Személyes lapok - Personal pages Számítástechnika - Computers Tájékoztatás - Reference, Informations Társadalom - Society Tudomány - Science Vásárlás - Shopping Üzlet - Business
Kérlek, hogy a főkategóriába (World:Magyar) **NE** küldj weblapokat! Keresd ki a neki megfelelő kategóriát, vagy legalább alkategóriát, amely a World/Magyar alatt található. Ide csak olyat tegyél, amit Valóban Nem Tudsz Eldönteni, hogy hova kerüljön! A közvetlenül ide küldött lapok _nagyon_hosszú_ ideig is várakozhatnak.

Please do not submit non-Hungarian language pages here (no.CZ .SK .YU etc... and do not mix Hungary with slavic languages - there is NO relation).

Az ajánlott portálokat kérem küldjék a megfelelő al-kategóriákba!
News from Hungary in Hungarian. Hírek a nagyvilágból és Magyarországról, magyarul, témák szerint rendezve.
If you want read news from Hungary in English please visit -Regional: Europe: Hungary: News and Media -
Kultúra kategória. Ide kerülnek a kultúrával, kulturális élettel, eseményekkel, szervezetekkel kapcsolatos lapok. Itt a helye a kulturális intézményeknek, múzeumoknak is, melyek nem egy adott művészeti ággal foglalkoznak.
A művészetekről szóló kategória a "Művészet". Ne küldj ebbe a kategóriába képzőművészeti (pl. festészet), előadó-művészeti (pl. zene) vagy egyéb egy adott művészeti ággal foglalkozó lapot. Ide általános kulturális tartalmakat illetve az átfogó művészeti lapokat (sok művészeti ágat felölelő) várunk.
Olyan lapok kerülnek ide, melyek egész európára vonatkoznak, és magyar nyelvűek.
Frisbee és társai
Ha nem általánosan sokféle háziállatról van szó, keress egy megfelelő al-kategóriát!
A számítástechnikai eszközökkel, szoftverekkel, azok készítésével, működésével, használatával vagy oktatásával foglalkozó oldalak küldhetők a tartalmuknak leginkább megfelelő alkategóriába.
Ha a helyről csak egyféle operációs rendszer/géptípus programjai érhetőek el, akkor a helye a megfelelő alkategóriában van.
A weblogoknak hivatkozásokat kell tartalmazniuk más weblapokra, rendszeres, dátummal ellátott bejegyzésekkel kell rendelkezniük, és általában lehetőséget kell, hogy adjanak arra, hogy az olvasók megjegyzéseket fűzhessenek a bejegyzésekhez.
Ez a kategória az általános témakörű adatbázisoknak, információ-forrásoknak, referenciáknak van fenntartva (megfelel az angol rész "References" kategóriájának).
Csak általános témájú gyűjteményeket küld ide. Minden specializált vagy egy témakört felölelő gyűjteményt a témának megfelelő kategóriába küldj! (Pl: irodalmi szöveggyűjtemény -> Tudomány:Irodalom:...)
Kizárólag olyan lapoknak, amik a 18 éven aluli korosztálynak is megfelelőek!

more information (editors only)

Olyan honlapok, melyek alapvetően üzleti vállalkozások tevékenységéhez kapcsolódnak, és elsődleges céljuk a cég, a termékek és szolgáltatások bemutatása. Kifejezetten online vásárláshoz készült oldalak a Magyar/Vásárlás kategóriába tartoznak.
Az World/Magyar/Üzlet kategóriába nem veszünk fel weboldalakat. Kérjük, válasszák ki a tevékenységi körüknek leginkább megfelelő alkategóriát (pl. World/Magyar/Üzlet/Kozmetika) - ez jelentősen megkönnyíti a szerkesztők dolgát és felgyorsítja a bekerülést. A kategória nem szaknévsor jelleggel működik, vagyis önmagában az a tény, hogy egy adott cég rendelkezik internetes jelenléttel, nem jelent magától értetődő felvételt a tevékenységi kör szerinti al-kategóriába. A tartalmi és technikai minimum-követelményekkel kapcsolatban érdemes elolvasni a kérdés-válasz gyűjteményt (FAQ). [Some info in English about the category for editors below]

more information (editors only)

Magyar Internetes vásárlással foglalkozó oldalak. Ebbe a kategóriába kerülnek azon oldalak, melyeken termékeket, szolgáltatásokat lehet hálózaton keresztül vásárolni vagy igénybe venni.
Lehetőleg csak olyan oldalakat küld ebbe a kategóriába, melyek lehetővé teszik a hálózaton keresztüli (online) akár "kosaras", akár csak emailes vásárlást. Az olyan lapokat, melyeken pontos, aktuális árak sem találhatóak, az Üzlet kategória alatti megfelelő alkategóriába küldd (ezek ugyanis nem vásárlást lehetővé tevő lapok, hanem online reklámok)! A feltételeknek meg nem felelő lapokat külön értesítés nélkül töröljük.

more information (editors only)