In Partnership with AOL Search
 
Kun sider på dansk optages her. Check venligst at dette er den rette underkategori. Sider under konstruktion bør ikke tilmeldes før hele sitet er klart.
Akupunktur er lindring og behandling af symptomer og sygdomme ved nåleindstik i kroppen.
Kun sider på dansk optages her. Check venligst at dette er den rette underkategori. Sider under konstruktion bør ikke tilmeldes før hele sitet er klart.
Biopati er sammensat af 2 græske ord: Bios, der betyder liv og Patos, der betyder lidelse. Behandlingsformen tager sigte mod at afhjælpe og forebygge lidelser.
Kun sider på dansk optages her. Check venligst at dette er den rette underkategori. Sider under konstruktion bør ikke tilmeldes før hele sitet er klart
Clairvoyance beskriver evnen til at opfatte følelser, hændelser, og situationer som normalt ikke er tilgængelige både fra fortid, nutid og fremtid.
Her optage udelukkende sider der omhandler healing. Kun sider på dansk optages. Check venligst at dette er den rette underkategori. Sider under konstruktion bør ikke tilmeldes før hele sitet er klart
At heale er at helbrede og skabe balance ved hjælp af energi.
Her optages udelukkende sider der omhandler holistisk behandling. Beskriv venligst sitet i få ord.Kun sider på dansk optages. Check venligst at dette er den rette underkategori. Sider under konstruktion bør ikke tilmeldes før hele sitet er klart
Holistisk terapi behandler intellektet, kroppen og spriritualiteten under et.
Kun sider på dansk optages her. Check venligst at dette er den rette underkategori. Sider under konstruktion bør ikke tilmeldes før hele sitet er klart
Homøopati er arbejdet med potenserede lægemidler. Klassisk homøopati er en holistisk behandlingsform.
Check venligst at dette er den rette underkategori. Sider under konstruktion bør ikke tilmeldes før hele sitet er klart.
Hypnose er en trancetilstand, lidt som dagdrømmeri. I en trancetilstand er underbevidstheden mere modtagelig over for positive suggestioner og derfor mere åben for forandringer. Hypnose er en afslappende og sikker måde at kontakte ubevidste ressourcer på. Der findes to former for hypnose: - Traditionel diktatorisk hypnose som anvendes til scene hypnose. Kun specielt modtagelige personer har glæde af den terapeutisk. - Moderne indirekte hypnose som anvendes til terapi. Nærmest alle kan have glæde af den terapeutisk. Hypnose bruges til at ændre problemer som f.eks. angst, depression, vrede, svigt, jalousi, fobier, smerte og til at ændre uhensigtsmæssige vaner.
Til denne kategori tilmeldes kun dansksprogede websteder, der handler om leverandører til alternative behandlere.
I denne kategori optages sider omhandlende leverandører til alternative behandlere.
Tilmeld her dansksprogede web-steder, der handler om personlig udvikling . Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk.
Denne kategori indeholder dansksprogede web-steder, der handler om personlig udvikling fra et alternativt synspunkt.
Præsentation af behandlingstilbud fra alternative behandlere henvises til en specific emne-kategori, eller til kategorien Behandlere.
Websteder med bred information omkring alternativ behandling.
Heri optages websteder på dansk der tilbyder undevisning i alternativ behandling.
Undervisning indenfor alternativ behandling.
Til denne kategori tilmeldes kun dansksprogede websteder, der handler om yoga.
Yoga er fysiske øvelser, der hjælper os til at blive "hele" mennesker.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Betingelser for brug
Sidst opdateret: 5. maj 2016 18:15:07 EDT - rediger