In Partnership with AOL Search
 
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold omkring forlag der formidler / præsenterer det kristne budskab - herunder alle typer faglitteratur, skønlitteratur, nyheder og informationer der relaterer til det kristne.
Kategori for web-sider om forlag - der udgiver materiale der relaterer til den evangeliske kirke.
Tilmeld til den mest relevante underkategori dansksprogede web-steder, der handler om Netbutikker. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Engelsksprogede sider om danske emner hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/Denmark, mens andre engelsksprogede sider placeres under Shopping. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World. Websteder for almindelige butikker placeres i den rette kommune under World/Dansk/Regional/Danmark.
Indeholder websteder med kristne netbutikker, hvis primære formål er at tillade en forbruger at vælge eller købe varer eller tjenester over Nettet. Typiske eksempler er:
  • Online-butikker, der fx med en elektronisk "indkøbsvogn" tillader brugeren at købe på stedet.
  • Indkøbssystemer, der tillader brugeren at generere en bestillingsformular, der kan sendes til butikken med fax eller almindelig post.
  • Beskrivelser og/eller prisoplysninger for produkter, som brugeren kan bestille pr. brev eller telefon.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold vedrørende TV og radio der formidler et evangelisk kristent budskab eller fortolkning.
Kategori for links relateret til TV og radio der udsender programmer om den kristne tro, kultur og/eller adfærd. Herunder også de åndelige aspekter.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Betingelser for brug
Sidst opdateret: 22. august 2014 10:45:09 EDT - rediger