For private websteder - hjemmesider der ikke umiddelbart kan indexeres i Dansk ODP's andre kategorier. F.eks. er denne kategori relevant hvis en hjemmesides indhold er meget bredt favnende - eller er af oplagt privat karakter.
Tilmeld her dansksprogede personlige web-steder.
Kategorien er meget bred, så for at undgå, at den bliver for stor og uoverskuelig, bedes du overveje, om du kan anvende en af følgende kategorier til din hjemmeside:

Personlige hjemmesiders underkategori, "Familier" anvendes til famliiehjemmesider - Dog kan Personlige Hjemmesider under Slægtsforskning anvendes til hjemmesider om slægtshistorie (stamtræer).
Personlige hjemmesiders underkategori, "Private foreninger" anvendes yil diverse foreninger og klubber - herunder gamle klasser, klubber på arbejdspladser og lignende
Kategorien "Weblogs" anvendes til personlige blogs

Titler og beskrivelser skal altid skrives på dansk. Tilmeldinger uden passende titel og beskrivelse på dansk vil blive afvist.

Engelsksprogede sider om danske emner hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/Denmark, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.
Web-steder for klubber og foreninger af privat karakter. For eksempel for gamle klasser, en klub på en arbejdsplads eller bare en flok venner med fælles hjemmeside.
Private foreninger er en underkategori til Personlige Hjemmesider under World-Dansk-Samfund-Folk. Websider skal opfylde de samme krav som Personlige Hjemmesider: Skal være på dansk Skal være af personlig karakter