Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Spanien, et område i Spanien eller en spansk ø. Tilmeld i om muligt i en underkategori der vedrører det område eller den ø som hjemmesiden omhandler. Findes en sådanne underkategori ikke endnu tilmeldes der her. Der kan forventes en hurtigere behandling / godkendelse om anmeldelsen er foretaget i den korrekte kategori.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Spanien. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Engelsksprogede sider hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/Spain , mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.
For websider med indhold der relaterer til rejser og turisme - herunder rejsebeskrivelser, udflugtsmål og overnatning i Spanien.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører rejser og turisme specielt i Spanien. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Engelsksprogede sider der relaterer til rejser og turisme hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/Spain/Travel_and_Tourism/, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.