In Partnership with AOL Search
 
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Afrika, et afrikansk land eller område. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Engelsksprogede sider om Afrika hører hjemme i den relevante landekategori under Regional/Africa, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Afrika. Tilmeld - om muligt - i en underkategori der vedrører det afrikanske land eller område som hjemmesiden omhandler. Findes en sådanne underkategori ikke endnu tilmeldes der her.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Asien, et asiatisk land eller område. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Engelsksprogede sider hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Asia, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Asien. Tilmeld i om muligt i en underkategori der vedrører det asiatiske land eller område som hjemmesiden omhandler. Findes en sådanne underkategori ikke endnu tilmeldes der her.
Tilmeld her dansksprogede web-steder, der handler om Caribien. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk.

Engelsksprogede sider om danske emner hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/Caribbean, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.

mere information (kun for redaktører)

Denne kategori indeholder dansksprogede web-steder, der handler om Caribien.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Europa, et europæisk land eller område. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Engelsksprogede sider hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Europa. Tilmeld i om muligt i en underkategori der vedrører det europæiske land eller område som hjemmesiden omhandler. Findes en sådanne underkategori ikke endnu tilmeldes der her. Der kan forventes en hurtigere behandling / godkendelse om anmeldelsen er foretaget i den korrekte kategori.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Mellemamerika, et mellemamerikansk land eller område. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Engelsksprogede sider hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Central_America/, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Mellemamerika. Tilmeld i om muligt i en underkategori der vedrører det mellemamerikanske land eller område som hjemmesiden omhandler. Findes en sådanne underkategori ikke endnu tilmeldes der her.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Mellemøsten. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Engelsksprogede sider hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Middle_East , mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Mellemøsten. Tilmeld i om muligt i en underkategori der vedrører det land eller område i Mellemøsten som hjemmesiden omhandler. Findes en sådanne underkategori ikke endnu tilmeldes der her. Der kan forventes en hurtigere behandling / godkendelse om anmeldelsen er foretaget i den korrekte kategori.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Nordamerika, et nordamerikansk land eller område. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Engelsksprogede sider hører hjemme i den relevante kategori under Regional/North_America/, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Nordamerika. Tilmeld i om muligt i en underkategori der vedrører det nordamerikanske land, stat eller område som hjemmesiden omhandler.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Oceanien, et Oceanianske land, ø eller område. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Engelsksprogede sider hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Oceania , mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Oceanien. Tilmeld i om muligt i en underkategori der vedrører det Oceanianske land, ø eller område som hjemmesiden omhandler.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Sydamerika, et sydamerikansk land, stat, ø eller område. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Engelsksprogede sider hører hjemme i den relevante kategori under Regional/South_America , mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Sydamerika. Tilmeld i om muligt i en underkategori der vedrører det Sydamerikanske land, stat, ø eller område som hjemmesiden omhandler.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Betingelser for brug
Sidst opdateret: 21. oktober 2014 12:35:39 EDT - rediger