Det overordnede kriterium for websteder, der optages i kategorien World/Dansk/Regional/ og dennes underkategorier er, at de er skrevet på dansk og har indhold af lokal (geografisk afgrænset) karakter.

Please use the category Regional/Europe/Denmark for Danish websites, written in English.

Websteder, der har både en dansk og engelsk udgave, kan eventuelt tilmeldes begge steder. Sider skrevet på andre sprog kan tilmeldes til den relevante sprogkategori under World.

Tilmeld - om muligt - i en underkategori der vedrører det land, område eller den ø som hjemmesiden omhandler. Findes en sådanne underkategori ikke endnu tilmeldes der her. Der kan forventes en hurtigere behandling / godkendelse om anmeldelsen er foretaget i den korrekte kategori.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold knyttet til et sted med geografisk afgrænsning. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk.

Engelsksprogede sider hører hjemme i den relevante kategori under Regional, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.

Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Afrika. Tilmeld - om muligt - i en underkategori der vedrører det afrikanske land eller område som hjemmesiden omhandler. Findes en sådanne underkategori ikke endnu tilmeldes der her.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Afrika, et afrikansk land eller område. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Engelsksprogede sider om Afrika hører hjemme i den relevante landekategori under Regional/Africa, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Asien. Tilmeld i om muligt i en underkategori der vedrører det asiatiske land eller område som hjemmesiden omhandler. Findes en sådanne underkategori ikke endnu tilmeldes der her.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Asien, et asiatisk land eller område. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Engelsksprogede sider hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Asia, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.
Denne kategori indeholder dansksprogede web-steder, der handler om Caribien.
Tilmeld her dansksprogede web-steder, der handler om Caribien. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk.

Engelsksprogede sider om danske emner hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/Caribbean, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.

mere information (kun for redaktører)

Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Europa. Tilmeld i om muligt i en underkategori der vedrører det europæiske land eller område som hjemmesiden omhandler. Findes en sådanne underkategori ikke endnu tilmeldes der her. Der kan forventes en hurtigere behandling / godkendelse om anmeldelsen er foretaget i den korrekte kategori.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Europa, et europæisk land eller område. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Engelsksprogede sider hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Mellemamerika. Tilmeld i om muligt i en underkategori der vedrører det mellemamerikanske land eller område som hjemmesiden omhandler. Findes en sådanne underkategori ikke endnu tilmeldes der her.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Mellemamerika, et mellemamerikansk land eller område. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Engelsksprogede sider hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Central_America/, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Mellemøsten. Tilmeld i om muligt i en underkategori der vedrører det land eller område i Mellemøsten som hjemmesiden omhandler. Findes en sådanne underkategori ikke endnu tilmeldes der her. Der kan forventes en hurtigere behandling / godkendelse om anmeldelsen er foretaget i den korrekte kategori.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Mellemøsten. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Engelsksprogede sider hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Middle_East , mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Nordamerika. Tilmeld i om muligt i en underkategori der vedrører det nordamerikanske land, stat eller område som hjemmesiden omhandler.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Nordamerika, et nordamerikansk land eller område. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Engelsksprogede sider hører hjemme i den relevante kategori under Regional/North_America/, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Oceanien. Tilmeld i om muligt i en underkategori der vedrører det Oceanianske land, ø eller område som hjemmesiden omhandler.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Oceanien, et Oceanianske land, ø eller område. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Engelsksprogede sider hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Oceania , mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Sydamerika. Tilmeld i om muligt i en underkategori der vedrører det Sydamerikanske land, stat, ø eller område som hjemmesiden omhandler.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Sydamerika, et sydamerikansk land, stat, ø eller område. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Engelsksprogede sider hører hjemme i den relevante kategori under Regional/South_America , mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.