Antikviteter og samlerobjekter dækker f.eks. antikvitetshandlere, kunstbutikker, frimærker, mønter og porcelænsfigurer. Kategorien omfatter både genstande med betydelig alder og nye genstande, som er fremstillet for samlere som det primære formål. Nye genstande som ikke primært er for samlere, optages ikke i denne kategori. Kategorien omfatter tillige serviceydelser og udstyr for samlere.
Tilmeld her dansksprogede web-steder, der handler om antikviteter og samlerobjekter til landsdækkende levering. Websteder med regional begrænset levering henvises til World/Dansk/Regional/. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Web-steder optages ikke, hvis de er under konstruktion. Engelsksprogede sider om danske emner hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/Denmark, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.
Denne kategori indeholder dansksprogede web-steder, der handler om onlinesalg af frimærker. Web-steder optages ikke, hvis de er under konstruktion.
Tilmeld her dansksprogede web-steder, der handler om onlinesalg af frimærker til landsdækkende levering. Websteder med regional begrænset levering henvises til World/Dansk/Regional/. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk.

Engelsksprogede sider om danske emner hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/Denmark, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.

mere information (kun for redaktører)