Om familie-relaterede emner.
Tilmeld her dansksprogede ikke-kommercielle web-steder, der handler om familie relaterende emner. Web-steder, med kommercielt indhold med salg af produkter og service til hus og have, bør placeres i relevant kategori i World/Dansk/Erhverv/Forbrugerprodukter_og_service/Hus_og_have/ eller tilsvarende i World/Dansk/Erhverv/. Web-steder, med kommercielt indhold og primær on-line handel, bør placeres i relevant kategori i World/Dansk/Netbutikker/. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Web-steder optages ikke, hvis de er under konstruktion. Web-steder for lokale detailhandelsbutikker tilmeldes i den relevante kommune under World/Dansk/Regional Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Web-steder optages ikke, hvis de er under konstruktion. Engelsksprogede sider om danske emner hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/Denmark, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.
Tilmeld her dansksprogede web-steder, der handler om adoption. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Engelsksprogede sider om danske emner hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/Denmark, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.
Børnepasning er alt relateret til pasning af børn.
Der tilmeldes dansksprogede websteder der handler om børnepasning.
Tilmeld her dansksprogede web-steder, der handler om forældrerelaterede emner. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Engelsksprogede sider om danske emner hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/Denmark, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.
Om graviditet og fødsel.
Tilmeld her dansksprogede web-steder, der handler om graviditet og fødsel. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Engelsksprogede sider om danske emner hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/Denmark, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.
For portaler der er indeholder emner der klart er familievenlige - for alle alderklasser - med indhold af større eller mindre brede, i form af links til relaterede sider, men også i form af egne artikler og baggrundsstof. For familievenlige portaler der er lavet til at dens brugere kan bruge den til startside - og der er derfor store mængder af information på specielt forsiden.