In Partnership with AOL Search
 
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der overordnet belyser overnatningsmulighederne i Danmark. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Engelsksprogede sider der relaterer til rejser og turisme hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/Denmark/Travel_and_Tourism/Lodging/, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.
I denne kategori optages websites der overordnet vedrører overnatningsmulighederne i Danmark. Det være sig portaler med et antal muligheder, hotelkæder - samt websites med organiseret samarbejde imellem hoteller, campingpladser, bed & breakfast, vandrerhjem og andre typer af overnatning. Bemærk at websteder der vedrører enkelte og lokale hoteller, Bed & breakfast, camping, kroer og vandrerhjem - bedes anmeldt i kategori under rette amt.
For portaler der er indeholder emner der relaterer til at rejse på ferie eller på forretningsrejse. Med indhold af større eller mindre brede, i form af links til relaterede sider, men også i form af egne artikler og baggrundsstof som f.eks. rejsebeskrivelser For portaler der typisk lavet til at dens brugere skal bruge den til startside - og der er derfor store mængder af information på specielt forsiden.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Betingelser for brug
Sidst opdateret: 30. maj 2010 15:37:11 EDT - rediger