Denne kategori indeholder dansksprogede web-steder, der handler om hunde.
Tilmeld her dansksprogede web-sider, der handler om hunde. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Web-sider der handler om specielle racer tilmeldes i kategorien for racen under World/Dansk/Fritid/Hunde/Racer Engelsksprogede sider om danske emner hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/Denmark/Recreation_and_Sports/Pets/Dogs/, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.
Web-sider der handler om hundesport og forskellige aktivitetstilbud for hunde.
I denne kategori tilmeldes web-sider, der handler hundesport og forskellige aktivitetstilbud for hunde. Kategorien består af følgende underkategorier: Agility, arbejdshunde, flyball, hundevæddeløb, slædehundekørsel og træning.
Web-sider der handler om dansksprogede bøger om hunde og hunderelaterede emner.
I denne kategori tilmeldes web-sider, der handler om dansksprogede bøger om hunde og hunderelaterede emner.
Web-sider med fora og postlister (mailinglister), der omhandler hunde og hunderelaterede emner.
I denne kategori tilmeldes dansksprogede fora og postlister (mailinglister), der omhandler om hunde og hunderelaterede emner.
Kataloger (portaler), som består af en samling henvisninger/links til forskellige sider med relevante emner for hundeinteresserede.
I denne kategori tilmeldes dansksprogede kataloger (portaler) med emner relateret til hunde og hundehold.
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold der vedrører Danmarks civile Hundeførerforening (DcH). Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk.
Hundepensioner, hundepasnings- og hundeluftningsservice.
I denne kategori tilmeldes web-sider, der tilbyder hundepension hundepasnings- og hundeluftningsservice.
Web-sider i denne kategori handler om: - information om hunderacer - kenneler og opdrættere - special- og raceklubber Underkategorierne er opdelt efter FCI-grupper og disse gruppekategorier er inddelt i kategorier for de enkelte racer.
I denne kategori tilmeldes dansksprogede sider, der handler om hunderacer. Sider der handler om en enkelt race, tilmeldes i den relevante kategori for racen. De enkelte hunderacer findes under den respektive FCI gruppe. Hvis der ingen kategori findes for racen, tilmeld venligst i den relevante gruppe. Alle racerne findes i alfabetstriben over gruppekategorierne. Titler og beskrivelse bør altid skrives på dansk. Engelsksprogede sider om danske emner hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/Denmark/Recreation_and_Sports/Pets/Dogs, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World. FCI grupperne er:

Gruppe 1. Hyrde- og kvæghunde

Gruppe 2. Schnauzere, pinschere, molosser og sennenhunde

Gruppe 3. Terriere

Gruppe 4. Gravhunde

Gruppe 5. Spidshunde

Gruppe 6. Drivende jagthunde og schweisshunde

Gruppe 7. Stående jagthunde

Gruppe 8. Apporterende jagthunde

Gruppe 9. Selskabshunde

Gruppe 10. Mynder