Denne kategori indeholder dansksprogede web-steder, der handler om produkter og service til hus og have, herunder websteder for firmaer som fremstiller, markedsfører og sælger produkter og service til hus og have. Web-steder for lokale detailhandelsbutikker findes i den relevante kommune under World/Dansk/Regional
Tilmeld her dansksprogede web-steder, der handler om produkter og service til hus og have, herunder websteder for firmaer som fremstiller, markedsfører og sælger produkter og service til hus og have. Web-steder for lokale detailhandelsbutikker tilmeldes i den relevante kommune under World/Dansk/Regional Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Web-steder optages ikke, hvis de er under konstruktion. Engelsksprogede sider om danske emner hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/Denmark, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.
Denne kategori indeholder sider, der omhandler brugskunst til hus og have.
Tilmeld her kommercielle sider, der primært omhandler brugskunst til hus og have. Sider der omhandler on-line salg af brugs kunst, bør placeres i World/Dansk/Netbutikker/Gaveartikler, eller World/Dansk/Netbutikker/Blandede_varer. Sider med ren engros handel, bør placeres i World/Dansk/Erhverv/Engroshandel/, medmindre de har offentlige produkt beskrivelse og forhandler henvisning.
Denne kategori indeholder byggemarkeder.
Tilmeld her kommercielle sider, der primært omhandler byggemarked. Sider, der primært omhandler on-line salg af byggematerialer, bør placeres i World/Dansk/Netbutikker/Hus_og_have/. Sider med ren engros handel med byggematerialer, bør placeres i World/Dansk/Erhverv/Engroshandel/.
Denne kategori indeholder firmaer, der sælger haveudstyr.
Tilmeld her kommercielle sider, der primært omhandler haveudstyr. Sider, der primært omhandler on-line salg af haveudstyr, bør placeres i World/Dansk/Netbutikker/Hus_og_have/Haveudstyr/.
Denne kategori indeholder dansksprogede web-steder, der handler om husholdningsmaskiner, herunder websteder for firmaer som fremstiller, markedsfører og sælger produkter og service vedrørende husholdningsmaskiner, herunder køleskabe, frysere, støvsugere, tørretumblere, vaskemaskiner og opvaskemaskiner. Web-steder for lokale detailhandelsbutikker findes i den relevante kommune under World/Dansk/Regional
Tilmeld her dansksprogede web-steder, der handler om produkter og service vedrørende husholdningsmaskiner, herunder websteder for firmaer som fremstiller, markedsfører og sælger produkter og service vedrørende husholdningsmaskiner. Web-steder for lokale detailhandelsbutikker tilmeldes i den relevante kommune under World/Dansk/Regional Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Web-steder optages ikke, hvis de er under konstruktion.

Engelsksprogede sider om danske emner hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/Denmark, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.

Denne kategori indeholder dansksprogede web-steder, der handler om møbler, herunder websteder for firmaer som fremstiller, markedsfører og sælger møbler. Web-steder for lokale detailhandelsbutikker findes i den relevante kommune under World/Dansk/Regional
Tilmeld her dansksprogede web-steder, der handler om møbler, herunder websteder for firmaer som fremstiller, markedsfører og sælger møbler. Web-steder for lokale detailhandelsbutikker tilmeldes i den relevante kommune under World/Dansk/Regional Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Web-steder optages ikke, hvis de er under konstruktion. Engelsksprogede sider om danske emner hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/Denmark, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.
Denne kategori indeholder kommercielle dansksprogede web-steder, der primært er en planteskole og har detail salg. Web-steder for lokale detailhandelsbutikker findes i den relevante kommune under World/Dansk/Regional
Tilmeld her dansksprogede web-steder, der primært er en planteskole. Web-steder, der primært har haveudstyr og tilbehør, bør placeres i World/Dansk/Erhverv/Forbrugerprodukter_og_service/Hus_og_have/Havecentre/. Web-steder, med ren engros handel, bør placeres i relevant kategori i World/Dansk/Erhverv/Land-_og_skovbrug/. Web-steder, der primært har on-line handel, bør placeres i relevant kategori i World/Dansk/Netbutikker/Hus_og_have/. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Web-steder optages ikke, hvis de er under konstruktion. Web-steder for lokale detailhandelsbutikker tilmeldes i den relevante kommune under World/Dansk/Regional Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Web-steder optages ikke, hvis de er under konstruktion. Engelsksprogede sider om danske emner hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/Denmark, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.

more information (editors only)

Denne kategori indeholder firmaer, der har service ydelser til hus eller have.
Tilmeld her kommercielle sider, der primært omhandler service ydelser til hus og have. Sider, der primært omhandler rengøring, bør placeres i World/Dansk/Erhverv/Fast_ejendom/Rengøring/.
Denne kategori indeholder kommercielle dansksprogede web-steder, der sælger sten- og belægnings produkter og service. Web-steder for lokale detailhandelsbutikker findes i den relevante kommune under World/Dansk/Regional
Tilmeld her dansksprogede web-steder, der sælger sten- og belægnings produkter og service. Web-steder, der primært har brugskunst, bør placeres i World/Dansk/Erhverv/Forbrugerprodukter_og_service/Hus_og_have/Brugskunst/. Web-steder, med ren engros handel, bør placeres i relevant kategori i World/Dansk/Erhverv/Bygge_og_anlæg/. Web-steder, der primært har on-line handel, bør placeres i relevant kategori i World/Dansk/Netbutikker/Hus_og_have/. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Web-steder optages ikke, hvis de er under konstruktion. Web-steder for lokale detailhandelsbutikker tilmeldes i den relevante kommune under World/Dansk/Regional Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Web-steder optages ikke, hvis de er under konstruktion. Engelsksprogede sider om danske emner hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/Denmark, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.

more information (editors only)

Denne kategori indeholder kommercielle dansksprogede web-steder, der sælger produkter til hus og have med vand som det primære emne. Web-steder for lokale detailhandelsbutikker findes i den relevante kommune under World/Dansk/Regional
Tilmeld her dansksprogede web-steder, der primært sælger produkter omhandlende vand til hus og have og har detail salg. Web-steder, med ren engros handel, bør placeres i relevant kategori i World/Dansk/Erhverv/Bygge_og_anlæg/. Web-steder, der primært har on-line handel, bør placeres i relevant kategori i World/Dansk/Netbutikker/. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Web-steder optages ikke, hvis de er under konstruktion. Web-steder for lokale detailhandelsbutikker tilmeldes i den relevante kommune under World/Dansk/Regional Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Web-steder optages ikke, hvis de er under konstruktion. Engelsksprogede sider om danske emner hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/Denmark, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.

more information (editors only)