Denne kategori indeholder dansksprogede web-steder, der handler om virksomheder, der producerer og handler med drikkevarer. Endvidere web-steder for distributører, grossister, udstyr og serviceydelser for virksomheder i denne branche.
Tilmeld her dansksprogede web-steder, der handler om virksomheder, der producerer og handler med drikkevarer. Endvidere web-steder for distributører, grossister, udstyr og serviceydelser for virksomheder i denne branche. Detailhandelsbutikker tilmeldes i den relevante kommune under World/Dansk/Regional. Web-steder optages ikke, hvis de er under konstruktion. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Engelsksprogede sider om danske emner hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/Denmark, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.
Denne kategori indeholder dansksprogede web-steder, der handler om virksomheder, der producerer og handler med sodavand, kildevand og læskedrikke. Endvidere web-steder for distributører, grossister, udstyr og serviceydelser for virksomheder i denne branche.
Tilmeld her dansksprogede web-steder, der handler om virksomheder, der producerer og handler med sodavand, kildevand og læskedrikke. Endvidere web-steder for distributører, grossister, udstyr og serviceydelser for virksomheder i denne branche. Detailhandelsbutikker tilmeldes i den relevante kommune under World/Dansk/Regional. Web-steder optages ikke, hvis de er under konstruktion. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Engelsksprogede sider om danske emner hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/Denmark, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.

Vin

Denne kategori indeholder dansksprogede web-steder, der handler om virksomheder, der handler med vin som detailsalg. Importører og grossister tilmeldes i kategorien Import og export. Endvidere web-steder for distributører, grossister, udstyr og serviceydelser for virksomheder i denne branche.
Tilmeld her dansksprogede web-steder, der handler om virksomheder, der handler med vin som detailsalg. Importører og grossister tilmeldes under World/Dansk/Erhverv/Fødevarer/Drikkevarer/Vin/Import_og_export. Web-steder optages ikke, hvis de er under konstruktion. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Engelsksprogede sider om danske emner hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/Denmark, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.

mere information (kun for redaktører)

Øl

Denne kategori indeholder dansksprogede web-steder, der handler om virksomheder, der producerer og handler med øl. Endvidere web-steder for distributører, grossister, udstyr og serviceydelser for virksomheder i denne branche.
Tilmeld her dansksprogede web-steder, der handler om virksomheder, der producerer og handler med øl. Endvidere web-steder for distributører, grossister, udstyr og serviceydelser for virksomheder i denne branche. Detailhandelsbutikker tilmeldes i den relevante kommune under World/Dansk/Regional. Web-steder optages ikke, hvis de er under konstruktion. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Engelsksprogede sider om danske emner hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/Denmark, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.