Hjemmesider hvis indhold relaterer til World Wide Web, samt sider hvis emner dækker over mange forskellige kategorier, og som i stedet er samlet under én kategori der er baseret på indhold siderne har fælles, f.eks. webkamerarer.
Alle sider skal være på dansk, og falde under denne kategoris beskrivelse.
Services og netværk på dansk, der tilbyder at lade folk bytte bannere.
Steder hvor man tilbydes en besøgstællere eller -statistik til sin hjemmeside. Både gratis og betalingstjenester.
Kun tjenester på dansk acepteres.
Sider på dansk som enten indeholder et forum eller tilbyder fora til eget brug.
Sider der indeholder gratis ting, eller links til sider med disse. Med "ting" menes der både fysiske ting, såsom plakater eller vareprøver, men også diverse filer, såsom grafik.
Tjenester der tilbyder gæstebøger.
Gæstebøgerne skal være på dansk.
Sider hvorpå man kan tilmelde sig til mailinglister på dansk.
En portal er en side der dækker et emne af større eller mindre bredde, i form af links til relaterede sider, men også i form af egne artikler og baggrundsstof. En portal vil ofte indeholde en kategorisering af emnet. En portal er typisk lavet til at dens brugere kan bruge den til startside, og der er derfor som regel en del information - specielt på forsiden.
Tilmeld her dansksprogede web-steder, der handler om portaler. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk. Linkkataloger optages ikke i denne kategori, men kan foreslås i World/Dansk/Edb/Internet/Søgning/Kataloger Engelsksprogede sider om danske emner hører hjemme i den relevante kategori under Regional/Europe/Denmark, mens andre engelsksprogede sider placeres under Top. Sider på andre sprog placeres under det korrekte sprog under World.
Sider der indeholder et eller flere webkamerarer.
Weblogs skrevet på dansk.
Til denne kategori tilmeldes kun dansksprogede websteder, hvor der kan oprettes weblogs