In Partnership with AOL Search
 
Agost, Aigües, Alacant, Busot, el Campello, la Torre de les Maçanes, Mutxamel, Sant Joan d''Alacant, Sant Vicent del Raspeig i Xixona.
Actualment no hi ha una descripció creada per a aquesta categoria.
Els llocs webs aquí inclosos han de ser sobre arts, cultura, actes, institucions i galeries en català al País Valencià. En el cas que la pàgina sigui multilingüe, s'haurà de donar d'alta la secció en català o bé la pàgina principal si, aquesta, es troba en català.
En aquesta categoria es recullen les pàgines amb informació general de la comarca. Aquelles pàgines que facin referència a una localitat o una activitat en concret que ja disposa de categoria shauran de situar en la categoria específica.
Actualment no hi ha una descripció creada per a aquesta categoria.
Aquesta categoria segueix la normativa de World/Català . S'ha de tenir en compte que els webs aquí inclosos han de ser sobre Ciència i Tecnologia i en català. En el cas de que la pàgina sigui bilingüe, s'haurà de donar d'alta la secció en català o bé la pàgina principal si, aquesta, es troba en català.
Enllaços a les comarques del País Valencià.
Empreses, negocis i botigues del País Valencià.
aquesta categoria inclou els centres d'ensenyament no univeritari i els serveis relacionats. A més inclou symlinks a les subcategories sobre ensenyament que pengin de les categories regionals corresponents.
Entreu només clubs esportius o llocs web amb informació esportiva ubicats al País Valencià.
Aquesta categoria engloba totes les webs d'entitats i associacions que realitzin activitats d'entreteniment i lleure i que tinguin continguts en qualsevol variant dialectal de la llengua catalana.
Centres hospitalaris, clíniques, centres ambulatoris i entitats, associacions o institucions del món de la salut del País Valencià.
Mitjans de comunicació amb un àmbit restringit al País Valencià.
Els municipis que comencen amb article s''han indexat per la primera lletra del primer nom.
Enllaços als municipis del País Valencià, classificats alfabèticament.
Associacions, entitats ciutadanes, els barris i qualsevol altre lloc web d'interès públic, ubicats al País Valencià.
Albalat dels Tarongers, Alfara de Algimia, Algar de Palància, Algimia d''Alfara, Benavites, Benifairó de les Valls, Canet d''En Berenguer, Estivella, Faura, Gilet, Petrés, Quart de les Valls, Quartell, Sagunt, Segart y Torres Torres
Actualment no hi ha una descripció creada per a aquesta categoria.
Llocs web turístics d'àmbit restringut al País Valencià: allotjaments, guies i altres recursos.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Condicions d'ús
Darrera actualització: dilluns, 19 / gener / 2015 20:34:32 EST - edita