El País Valencià, conegut tradicionalment també amb el seu nom històric de Regne de València, és un país de l'Europa mediterrània. S'estén entre el riu Sénia a Vinaròs i fins a Pilar de la Horadada, un poc més enllà del riu Segura, amb una delimitació terrestre de 840 quilòmetres de longitud, i 518 quilòmetres de longitud de costa. A més a més, les illes mediterrànies de Nova Tabarca i de les Columbretes, són també d'administració valenciana. La seua posició geogràfica és 40º 47' a l'extrem nord, 37º 51' a l'extrem sud, 0º 31' E a l'extrem oriental, i 1º 32' W a l'extrem occidental. Hi viuen més de 4,5 milions de persones, encara que la xifra és molt superior si comptabilitzem els habitants de segona residència d'altres països d'Europa i els immigrants no censats. Així, les ciutats amb més de 100.000 habitants són València (785.732 habitants), Alacant (310.330 habitants), Elx (209.439 habitants) i Castelló de la Plana (163.088 habitants).
Els municipis que comencen amb article s''han indexat per la primera lletra del primer nom.
Agost, Aigües, Alacant, Busot, el Campello, la Torre de les Maçanes, Mutxamel, Sant Joan d''Alacant, Sant Vicent del Raspeig i Xixona.
Els llocs webs aquí inclosos han de ser sobre arts, cultura, actes, institucions i galeries en català al País Valencià. En el cas que la pàgina sigui multilingüe, s'haurà de donar d'alta la secció en català o bé la pàgina principal si, aquesta, es troba en català.
En aquesta categoria es recullen les pàgines amb informació general de la comarca. Aquelles pàgines que facin referència a una localitat o una activitat en concret que ja disposa de categoria shauran de situar en la categoria específica.
Aquesta categoria segueix la normativa de World/Català . S'ha de tenir en compte que els webs aquí inclosos han de ser sobre Ciència i Tecnologia i en català. En el cas de que la pàgina sigui bilingüe, s'haurà de donar d'alta la secció en català o bé la pàgina principal si, aquesta, es troba en català.
Enllaços a les comarques del País Valencià.
Empreses, negocis i botigues del País Valencià.
aquesta categoria inclou els centres d'ensenyament no univeritari i els serveis relacionats. A més inclou symlinks a les subcategories sobre ensenyament que pengin de les categories regionals corresponents.
Entreu només clubs esportius o llocs web amb informació esportiva ubicats al País Valencià.
Aquesta categoria engloba totes les webs d'entitats i associacions que realitzin activitats d'entreteniment i lleure i que tinguin continguts en qualsevol variant dialectal de la llengua catalana.
Centres hospitalaris, clíniques, centres ambulatoris i entitats, associacions o institucions del món de la salut del País Valencià.
Mitjans de comunicació amb un àmbit restringit al País Valencià.
Enllaços als municipis del País Valencià, classificats alfabèticament.
Els municipis que comencen amb article s''han indexat per la primera lletra del primer nom.
Associacions, entitats ciutadanes, els barris i qualsevol altre lloc web d'interès públic, ubicats al País Valencià.
Albalat dels Tarongers, Alfara de Algimia, Algar de Palància, Algimia d''Alfara, Benavites, Benifairó de les Valls, Canet d''En Berenguer, Estivella, Faura, Gilet, Petrés, Quart de les Valls, Quartell, Sagunt, Segart y Torres Torres
Llocs web turístics d'àmbit restringut al País Valencià: allotjaments, guies i altres recursos.