L'Alguer és un municipi de Sardenya, situat a la zona litoral del nord-oest de l'illa. L'Alguer (en sard, S'Alighera) té una població de 42.289 habitants (2006).
Aquesta categoria està dedicada als llocs web en llengua catalana sobre arts i cultura: literatura, música, teatre i tradicions de la ciutat algueresa.
Aquesta categoria està dedicada als llocs web en llengua catalana sobre ensenyament: centres educatius i serveis i recursos docents de la ciutat algueresa.
Aquesta categoria està dedicada als llocs web en llengua catalana sobre mitjans de comunicació: agències, diaris, mitjans digitals, ràdio, revistes i televisió de la ciutat algueresa.
Política i govern de l'Alguer.
Aquesta categoria està dedicada als llocs web en llengua catalana sobre societat de la ciutat algueresa. Per exemple, temes com jovent, problemàtiques o solidaritat.
Aquesta categoria està dedicada als llocs web en llengua catalana sobre viatges i turisme: agències de viatges, allotjament, guies turístiques i oficines de turisme de la ciutat algueresa.