Alsàcia · Alvèrnia · Aquitània · Borgonya · Bretanya · Centre · Còrsega · Franc Comtat · Illa de França · Llemosí · Llenguadoc-Rosselló · Lorena · Migdia-Pirineus · Nord-Pas-de-Calais · Baixa Normandia · Alta Normandia · País del Loira · Picardia · Poitou-Charentes · Provença-Alps-Costa Blava · Roina-Alps · Xampanya-Ardenes
Regió de l'extrem NE de França, que comprèn els departaments de l'Alt Rin i del Baix Rin.
Regió del país que comprèn els departaments d'Eure i Sena Marítim. La capital és Rouen.
Regió de França, que comprèn els departaments d'Alier, Alt Loira, Cantal i Puèi Domat. La capital és Clarmont-d'Alvèrnia.
Aquitània és una regió històrica del sud-oest de França.
Va ser un ducat que comprenia la Septimània i Ghòtia, des el 781, i després un regne erigit per Pipí, fill de Lluís el Pietós, que mes tard va derivar en ducat. Per la successió feudal va pesar a Anglaterra, i finalment va retornar a França.
Regió administrativa de França que comprèn els departaments de Calvados, Manche i Orne. La capital és Caen.
La Borgonya (en francès Bourgogne) es una regió històrica de França, habitada cronològicament per celtes, gals, romans, galo-romans i diversos pobles germànics.
Va ser una província de França fins el 1790 i actualment es una regió amb quatre departaments.
retanya (en bretó: Breizh; en gallo: Bertaèyn) és una de les 26 regions de França.
Ocupa una extensa península al nord-oest de l'estat francès, entre el canal de la Mànega al nord i el golf de Biscaia al sud. La capital és Rennes.
Regió administrativa de França, que comprèn els departaments de Cher, Eure i Loir, Indre, Indre i Loira, Loiret, i Loir i Cher. La capital és Orleans.
Còrsega és una illa mediterrània de 8.748 km2.
Administrativament pertany a l'Estat francès, del qual forma una regió que comprèn dos departaments: Alta Còrsega i Còrsega del Sud. La capital n'és Ajaccio (o Aiacciu) i les ciutats principals són Bastia, Corte (o Corti) i Sartène (o Sartè).
El Franc Comtat és una territori que forma part d'Arpitània.
Regió francesa que compta amb 8 departaments. La seva capital és París. És una de les regions amb major renda per càpita del món i constitueix l'àrea metropolitana de París.
Regió del NW d'Occitània, limitada al N i l'W per les terres d'Oïl, a migjorn per la regió de Guiena i a llevant per la d'Alvèrnia. La capital és Llemotges.
Llenguadoc-Rosselló és una regió administrativa del sud-est de França, anomenada en francès Languedoc-Roussillon, i Lengadoc-Rosselhon en occità. La capital n'és Montpeller.
Engloba els departaments d'Aude, Erau, Gard, Losera i Pirineus Orientals.
Regió del NE de França. Comprèn els departaments de Meurthe i Mosel·la, Mosa, Mosel·la i Vosges. La capital és Metz. Constitueix una regió fronterera entre França i Alemanya i una regió de pas, travessada pels grans eixos de comunicació europeus
Regió amb capital a Tolosa de Llenguadoc, que abraça els següents departaments: Arièja (Ariège), Avairon (Aveyron), Gèrs (Gers), Alta Garona (Haut-Garonne), Alts Pirineus (Hauts-Pirénées), Òlt (Lot), Tarn i Garona (Tarn-et-Garonne)i Tarn (Tarn).
Regió administrativa de França. La capital és Lilla.
Regió de l'W del país, al SE de Bretanya. Comprèn els departaments del Loira Atlàntic, Maine i Loira, Mayenne, Sarthe i Vendée. La capital és Nantes.
Regió del N del país, entre l'Artois al N i l'E, l'Illa de França al S, la Normandia al SW i la Mànega a l'W. La regió administrativa comprèn els departaments d'Aisne, Oise i Somme. La capital és Amiens
Regió administrativa de França. Comprèn els departaments de Charente, Charente Marítim, Deux-Sèvres i Viena. La capital és Poitiers.
Regió administrativa de França. Engloba els departaments d'Alts Alps, Alps de l'Alta Provença, Alps Marítims, les Boques del Roine, Var i Valclusa. La capital és Marsella.
Regió administrativa de França. Comprèn els departaments d'Ain, Alta Savoia, Ardecha, Drôme, Isère, Loira, Roine i Savoia. La capital és Lió.
Regió administrativa de França. Comprèn els departaments d'Alt Marne, Ardenes, Aube i Marne. La capital és Châlons-sur-Marne.