In Partnership with AOL Search
 
Els centres d''infantil i de primària van llistats a la subcategoria d''Ensenyament del respectiu municipi, mentre que els centres d''educació secundària els llistem a la categoria d''Ensenyament comarcal i els ensenyaments universitaris els trobareu a la categoria temàtica d''Ensenyament.
Actualment no hi ha una descripció creada per a aquesta categoria.
Entreu només llocs web en català sobre Arts i cultura a Tarragona.
Arts i cultura a Tarragona.
Els llocs web de centres públics d''infantil i primària i centres privats, aniran llistats a la categoria temàtica municipal corresponent.
La comarca del Baix Ebre, està situada al sud de Catalunya. Limita al nord amb la comarca de la Ribera d'Ebre, al sud amb el Montsià (riu Ebre), a l'est amb la mar Mediterrània i a l'oest amb la Terra Alta i el massís dels Ports. Aquí teniu un recull de webs, en català, de la comarca del Baix Ebre en un intent de donar a conèixer la comarca arreu del món, almenys arreu de la Xarxa.
Els centres docents que imparteixen l''ensenyament infantil o primari han d''anar a la categoria d''Ensenyament del propi municipi. Així mateix, els llocs web d''ensenyaments universitaris s''han de llistar a la categoria temàtica d''Ensenyament i no pas a Regional.
Actualment no hi ha una descripció creada per a aquesta categoria.
Llocs web d'empreses, negocis i botigues d'àmbit local.
Recull de plànols, ampes, imatges i vistes de la província de Barcelona.
Llocs web relacionats amb la medicina i la salut, però amb un interès local: centres hospitalaris, altres centres especialitzats o farmàcies, entre d'altres.
Mitjans de comunicació amb un àmbit territorial restringit a la província de Tarragona.
aquesta secció contindrà llocs webs relacionats amb la població d''Alcanar que estiguin, com a mínim, en català
El Montsià és la comarca més meridional de Catalunya, limitada al nord pel riu Ebre (comarca del Baix Ebre), al sud pel riu Sènia (País Valencià), a l'est per la mar Mediterrània i a l'oest pel massís dels Ports. Aquí teniu un recull de webs, en català, de la comarca del Montsià en un intent de donar a conèixer la comarca arreu del món, almenys arreu de la Xarxa.
Pàgines de partits polítics classificades segons la seva ubicació física.
Els llocs web de centres docents públics d''infantil i primària o els centres privats han d''anar llistats a la categoria temàtica corresponent al municipi.
Actualment no hi ha una descripció creada per a aquesta categoria.
Llocs web d'associacions i activitats de la societat civil, amb un àmbit restringit a la província.
Llocs web d'interès turístic, però d'àmbit local: allotjaments, guies o altres recursos.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Condicions d'ús
Darrera actualització: dimecres, 18 / març / 2015 10:54:07 EDT - edita