In Partnership with AOL Search
 
Webs dempreses o organitzacions dedicades a produir informació dactualitat de forma constant, especialment adreçada als periodistes dels mitjans de comunicació. Acostumen a tenir moltes notícies i actualitzades sovint.
Versions en línia de publicacions impreses dinformació general o especialitzada que es distribueixen diàriament o, com a mínim, quatre cops per setmana. Sovint ofereixen actualitzacions i serveis al web més enllà dels continguts de ledició impresa.
Mitjans de comunicació que només existeixen a Internet. També poden estar en aquesta categoria webs promoguts per empreses de comunicació "tradicionals" (amb activitat principal a la premsa, la ràdio o la televisió) que tenen autonomia i identitat pròpia a Internet, és a dir, que no són una simple versió en línia dun producte imprés o audiovisual.
Grups de comunicació.
No poseu aquí els mitjans d''àmbit regional (Catalunya, Balears...) o nacional (Països Catalans). Sí els comarcals i municipals.
Mitjans de comunicació locals, classificats per territoris.
Periodisme.
Poseu aquí pàgines d''emissores d''abast local.

més informació (només editors)

Llocs web demissores i programes d'aquest mitjà de comunicació de massa.
Versions en línia de publicacions impreses dinformació general o especialitzada que es distribueixen setmanalment, mensualment o amb una altra periodicitat superior als quatre dies a la setmana.
Webs dinstitucions o organitzacions que ofereixen notícies sobre les seves activitats. Principalment dirigides als periodistes dels mitjans de comunicació.
Aquesta categoria conté els llocs web dels diferents canals d'aquest mitjà de comunicació de massa, siguin locals, d'àmbit general, temàtiques o per cable i llocs d'altres sectors relacionats amb aquest camp (siguin programes, personatges, productores, premis o comercials d'aquest ram).
Poseu en les subcategories els mitjans que encaixin en les temàtiques proposades. Si no encaixen podeu posar-los en aquesta carpeta mateix.
Mitjans de comunicació especialitzats en un tema concret.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Condicions d'ús
Darrera actualització: dimecres, 15 / abril / 2015 05:24:10 EDT - edita