Aquesta categoria engloba totes aquelles seus web relacionades amb Organitzacions sobre la Ciència i la Tecnologia que es trobin en llengua catalana.
Aquesta categoria segueix la normativa de World: Català. S''ha de tenir en compte que els webs aquí inclosos han de ser sobre Ciència i Tecnologia i en català.

En el cas de que la pàgina sigui bilingüe, s''haurà de donar d''alta la secció en català o bé la pàgina principal si, aquesta, es troba en català.

En el cas de que els continguts es trobin majoritàriament en una altra llengua, s''hauran de donar d''alta les pàgines en català que es considerin més apropiades.

Recull d'entitats dedicades al foment de la participació ciutadana mitjançant les eines telemàtiques.
Organitzacions, metodologies i enies per al foment de la participació ciutadana mitjançant les TIC.Les organitzacions de caràcter social que treballen la participació sense eines específiques TIC poden situar-se a la categoria corresponent a Societat > Sociologia.
Aquesta categoria engloba totes aquelles seus web relacionades amb zoos i aquariums que es trobin en llengua catalana.
Aquesta categoria segueix la normativa de World: Català. S''ha de tenir en compte que els webs aquí inclosos han de ser sobre zoos i aquariums i en català. En el cas de que la pàgina sigui bilingüe, s''haurà de donar d''alta la secció en català o bé la pàgina principal si, aquesta, es troba en català. En el cas de que els continguts es trobin majoritàriament en una altra llengua, s''hauran de donar d''alta les pàgines en català que es considerin més apropiades.