Aquesta categoria conté llocs que fan referència a un sol títol.
El vostre lloc ha d''anar a aquesta categoria si no existeix la subcategoria concreta del títol que voleu afegir. Per exemple, si el lloc tracta sobre Tintín, la categoria corresponent és World: Català: Arts i cultura: Còmic: Tintín.

Tex

Aquesta categoria conté llocs que solament fan referència a aquest còmic. La primera aventura de Tex Willer es va publicar el 30 de Setembre de 1948. L´autor dels textos era Giovanni Luigi Bonelli, i Aurelio Galleppini (Galep) dels dibuixos. Actualment, el pricipal autor de Tex és Claudio Nizzi. El primer Tex és un bandit, malgrat tot, amb el seu codi d´honor: matar només per defensar-se. Immediatament no obstant, Tex es torna un ranger, passant a l´altra banda de la barricada. Gràcies a les seves noces amb la bella india Lilyth, es converteix en cap dels indis navajos (amb el nom d´Àguila de la nit) i valent defensor dels drets dels indis.
Tintín, un periodista belga que viu aventures per tot el món, és el personatge que més fama ha donat a Georges Rémi (1907-1983), més conegut amb el nom d'Hergé. Les seves aventures han estat publicades en dotzenes d'idiomes.
Aquesta categoria conté llocs relacionats amb els còmics de Tintín. Els llocs que tractin la biografia de Georges Rémi (1907-1983), més conegut amb el nom d''Hergé, no pertanyen a aquesta categoria.