In Partnership with AOL Search
 
Aquesta categoria conté llocs que solament fan referència a aquest còmic. La primera aventura de Tex Willer es va publicar el 30 de Setembre de 1948. L´autor dels textos era Giovanni Luigi Bonelli, i Aurelio Galleppini (Galep) dels dibuixos. Actualment, el pricipal autor de Tex és Claudio Nizzi. El primer Tex és un bandit, malgrat tot, amb el seu codi d´honor: matar només per defensar-se. Immediatament no obstant, Tex es torna un ranger, passant a l´altra banda de la barricada. Gràcies a les seves noces amb la bella india Lilyth, es converteix en cap dels indis navajos (amb el nom d´Àguila de la nit) i valent defensor dels drets dels indis.
Aquesta categoria conté llocs relacionats amb els còmics de Tintín. Els llocs que tractin la biografia de Georges Rémi (1907-1983), més conegut amb el nom d''Hergé, no pertanyen a aquesta categoria.
Tintín, un periodista belga que viu aventures per tot el món, és el personatge que més fama ha donat a Georges Rémi (1907-1983), més conegut amb el nom d'Hergé. Les seves aventures han estat publicades en dotzenes d'idiomes.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Condicions d'ús
Darrera actualització: dimarts, 10 / novembre / 2015 02:15:05 EST - edita