In Partnership with AOL Search
 
Categoria dedicada als llocs que tracten, de manera exclusiva, sobre un autor i la seva obra. Els llocs que tractin sobre autors de manga, han d''anar a la categoria World: Català: Arts i cultura: Còmic: Manga: Autors.
Pàgines sobre autors de còmics.
Aquesta categoria solament conté llocs sobre el manga o sobre manga i anime. Els llocs que tracten exclusivament sobre anime han d''anar a World: Català: Arts i cultura: Cinema
La paraula «manga» es fa servir per a identificar els llibres japonesos de còmics. Això vol dir que els manga i la resta de còmics són força diferents. Aproximadament el 40% de totes les publicacions del Japó són manga, i tracten sobre una gran varietat de temes. No és estrany, doncs, veure una jove asseguda en un tren i llegint un manga shoujo (manga específic per a noies), i al seu costat, assegut un home de negocis llegint un manga adult.
El vostre lloc ha d''anar a aquesta categoria si no existeix la subcategoria concreta del títol que voleu afegir. Per exemple, si el lloc tracta sobre Tintín, la categoria corresponent és World: Català: Arts i cultura: Còmic: Tintín.
Aquesta categoria conté llocs que fan referència a un sol títol.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Condicions d'ús
Darrera actualització: dijous, 10 / març / 2016 15:54:06 EST - edita