In Partnership with AOL Search
 

Arts i cultura
World/Català

Aquesta categoria engloba els llocs web relacionats amb les arts i la cultura que tinguin com a mínim una versió en llengua catalana.

La cultura és un conjunt de tradicions (literàries, historicosocials i científiques) i de formes de vida (materials i espirituals) d'un poble, d'una societat o de tota la humanitat.

Ciència i tecnologia
World/Català

Aquesta categoria engloba els llocs web en llengua catalana relacionats amb l''agricultura, l''astronomia, la física, la química, la biologia, les ciències socials, les ciències de la terra, el medi ambient, les matemàtiques, l''enginyeria i la tecnologia. La barra alfabètica ajuda a trobar un tema específic sobre ciència, especialment si el nom comú difereix de l''utilitzat pels científics.

La ciència és un conjunt de coneixements, i l'activitat destinada a assolir-los, que es caracteritzen formalment per la intersubjectivitat i pràcticament per la capacitat de fer previsions exactes sobre una part de la realitat.
Aquelles botigues que ofereixin productes relacionats amb l''esport.
enllaços a botigues de venda directa

Economia i empresa
World/Català

Aquesta categoria engloba els llocs web en llengua catalana relacionats amb l''economia i les empreses.

Una empresa és una unitat economicojurídica que duu a terme la síntesi dels elements de la producció, per a l'obtenció de béns o de serveis destinats al canvi.

Ensenyament
World/Català

Aquesta categoria engloba els llocs web en llengua catalana relacionats amb estudis, cursos, universitats i tot el que faci referència a l''ensenyament.

L'ensenyament és un sistema i mètode de transmissió de coneixements.

Esports
World/Català

Aquesta categoria engloba els llocs web en llengua catalana relacionats a esports com a activitats competitives i no pas com a activitats recreatives. Categories relacionades: Jocs, per a activitats competitives però no físiques (per exemple els escacs), i Lleure, per a aficions que no són necessàriament competitives.

Els esports són esdeveniments competitius que impliquen esforç físic.

Informàtica
World/Català

Aquesta categoria engloba els llocs web en llengua catalana relacionats amb la informàtica i internet.

La infomàtica és un conjunt de ciències, tècniques i activitats relacionades amb el tractament automatitzat de dades.
Activitats que en general tenen orientació competitiva entre els participants, jugadors simulats, o tasques establertes.

Lleure
World/Català

Aquesta categoria engloba els llocs web en llengua catalana relacionats amb el col·leccionisme, l''escoltisme, la gastronomia, la jardineria, els jocs, els parcs d''atraccions, la pesca i el turisme, entre d''altres.

El lleure és el temps lliure de què hom disposa per a fer alguna cosa no relacionada amb la feina o les ocupacions normals.

Mitjans de comunicació
World/Català

Aquesta categoria engloba els llocs web en llengua catalana relacionats amb agències de notícies, diaris, mitjans digitals, revistes, emissores de ràdio i canals de televisió, entre d''altres.

Els mitjans de comunicació transmeten informació des d'un emissor cap a un receptor.
L'objectiu d'aquesta categoria consisteix en agrupar llocs que: a) es refereixen a l'estudi, accés i ús de la informació; b) recopilen dades concretes, introduccions generals sobre un tema i aclariments terminològics; c) es corresponen amb les obres de referència tradicionals i amb les institucions que són fonts d'informació; d) cobreixen diverses àrees temàtiques que per la seva generalitat no es podrien incloure en una altra categoria de l'Open Directory.
Els llocs sobre política i govern es llistaran en World: Català: Política i govern
Conté llocs web en català que fan referència als diferents països i regions del món.

Medicina i salut
World/Català

Aquesta categoria engloba els llocs web en llengua catalana relacionats amb la medicina tradicional, la medicina alternativa, la farmàcia, la salut mental, l''infermeria i la veterinària.

La medicina és una ciència i una art que comprèn l'estudi de l'home sa i de l'home malalt i el coneixement dels mitjans de prevenir i de guarir les malalties i també la tècnica d'aplicar-los. Per altra banda, la salut és l'art i la ciència d'organitzar i dirigir els esforços de la comunitat, amb la finalitat de prevenir, recuperar i rehabilitar l'individu i obtenir-hi un òptim nivell de salut.
Aquesta categoria segueix la normativa de World: Català. S''ha de tenir en compte que els webs aquí inclosos han de ser sobre societat i en català. En el cas de que la pàgina sigui bilingüe, s''haurà de donar d''alta la secció en català o bé la pàgina principal si, aquesta, es troba en català. En el cas de que els continguts es trobin majoritàriament en una altra llengua, s''hauran de donar d''alta les pàgines en català que es considerin més apropiades.
Aquesta categoria engloba totes aquelles seus web relacionades amb la societat que es trobin en llengua catalana.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Condicions d'ús
Darrera actualització: dimarts, 3 / maig / 2016 17:48:30 EDT - edita