Ovo je glavna kategorija za sve firme na podrucju Bosne i Hercegovine koje se uglavnom bave proizvodnjom kao naprimjer proizvodnja vozila, rezervnih djelova, opreme, masina, aparata, alata, namestaja, materijala, prehrane i ostalih proizvoda.
Ovo je glavna kategorija za sve firme na podrucju Bosne i Hercegovine koje se uglavnom bave proizvodnjom kao naprimjer proizvodnja vozila, rezervnih djelova, opreme, masina, aparata, alata, namestaja, materijala, prehrane i ostalih proizvoda. Molimo vas da saljete samo preduzeca/firme, male ili velike. Ako nema kategorija za vasu firmu onda je stavite u: Top\World\Bosanski\Poslovanje\Preduzeca Mi pravimo nove katagorije kada bude vise preduzeca. U opisu firme nemojte napisati "Firma za", "Internet Prezentacija firme", "Firma se bavi", "nalazi se u Bosni i Hercegovini" i ostale stvari koje se podrazumjevaju za tu kategoriju. Pogledajte na druge opise u ovoj kategoriji da vidite kako treba da izgleda, to jeste, Kratko i Jasno. Stranice koje ne rade ili su "Under Construction" ne primamo. Ako vasa stranice nije primljena poslje 14 dana onda je updatirajte i posaljite ponovo.
Ovo je glavna kategorija za sve firme na podrucju Bosne i Hercegovine koje se uglavnom bave prehranbenim proizvodima kao naprimjer prodaja vina, mesa, voca, kafe, ulja, povrca, slatkisa i ostale hrane.
Ovo je glavna kategorija za sve firme na podrucju Bosne i Hercegovine koje se uglavnom bave prehranbenim proizvodima kao naprimjer prodaja vina, mesa, voca, kafe, ulja, povrca, slatkisa i ostale hrane. Molimo vas da saljete samo preduzeca/firme, male ili velike. Ako nema kategorija za vasu firmu onda je stavite u: Top\World\Bosanski\Poslovanje\Preduzeca Mi pravimo nove katagorije kada bude vise preduzeca. U opisu firme nemojte napisati "Firma za", "Internet Prezentacija firme", "Firma se bavi", "nalazi se u Bosni i Hercegovini" i ostale stvari koje se podrazumjevaju za tu kategoriju. Pogledajte na druge opise u ovoj kategoriji da vidite kako treba da izgleda, to jeste, Kratko i Jasno. Stranice koje ne rade ili su "Under Construction" ne primamo. Ako vasa stranice nije primljena poslje 14 dana onda je updatirajte i posaljite ponovo.