In Partnership with AOL Search
 
Kategori ini hanya untuk laman-laman sesawang Bahasa Melayu yang berkaitan dengan permainan elektronik seperti konsol, komputer, konsol tangan dan telefon pintar. Laman sesawang mengenai permainan biasa seperti congkak dan Scrabble tidak diterima. Jika laman sesawang anda adalah mengenai permainan bukan elektronik, sila hantarkan permohonan anda di http://www.dmoz.org/World/Bahasa_Melayu/Permainan/Konventional/ MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA!
Kategori ini mengandungi laman-laman sesawang dalam Bahasa Melayu yang berkaitan dengan hal-ehwal permainan elektronik, seperti permainan komputer, permainan konsol, arked dan juga telefon pintar.
Hanya laman sesawang dalam Bahasa Melayu dan ada kaitan dengan permainan bukan elektronik seperti permainan tradisional dan lain-lain. Jika laman sesawang anda adalah mengenai permainan elektronik, sila hantarkan permohonan anda di http://www.dmoz.org/World/Bahasa_Melayu/Permainan/Elektronik/ MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA!
Kategori ini menyenaraikan laman-laman sesawang dalam Bahasa Melayu yang berkaitan dengan permainan bukan elektronik, seperti permainan tradisional dan lain-lain.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Syarat Penggunaan
Perubahan terakhir: Isnin, 2012 Oktober 08 00:28:13 EDT - sunting