Această categorie a fost creată pentru prezentarea site-urilor Web în limba română dedicate sărbătorilor celebrate de copii şi tineri de pretutindeni. Conţinutul prezentat trebuie să fie adecvat pentru persoane cu vârsta de sub 18 ani.
Toate paginile Web propuse pentru adăugare în cadrul acestei secţiuni trebuie să fie create pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 18 ani.

Nici un site Web nu are o listare garantată în cadrul Open Directory. Orice site Web care este încă în construcţie, este propus pentru adăugare în cadrul a mai multor categorii neapropriate, care utilizează multiple adrese URL pentru adăugări multiple, care consistă în mod primar în link-uri afiliate la diferite produse, sau care este doar un magazin în genul "copie fidelă a unui alt site Web" va fi eliminat complet din categoria Kids and Teens : International : Română.

În cazul în care site-ul dumneavoastră Web este DESPRE copii, şi nu PENTRU, vă rugăm să îl adăugaţi în una din subcategoriile secţiunii: World : Română : Societate : Sărbători.

În cazul în care pagina Web nu este în limba română, această categorie nu este adecvată. Dacă pagina Web este în limba engleză, vă recomandăm categoria Kids_and_Teens : People_and_Society : Holidays_and_Special_Days.