In Partnership with AOL Search
 
Hier aangemelde sites behoren geschikt te zijn voor kinderen en tieners van 2-18 jaar.
Amusement bevat sites over bands, artiesten, beroemdheden, films, cartoons, strips, radio- en televisieprogramma's die interessant kunnen zijn voor kinderen, tieners en adolescenten.
Deze categorie bevat sites die gaan over computers en het gebruik hiervan. Er worden alleen sites opgenomen die speciaal gemaakt zijn voor kinderen, tieners en adolescenten.
Sites die hier worden aangemeld dienen bestemd te zijn voor kinderen en tieners. Het moet mogelijk en verantwoord zijn dat kinderen de site zonder begeleiding van ouders bekijken.

meer informatie (alleen voor redacteuren)

Informatie bestemd voor kinderen en tieners over de diverse aspecten van het familieleven.
Sites die aangemeld worden in deze categorie moeten geschikt zijn voor jeugdigen van 3 tot 18 jaar en geven informatie over voeding. Recepten worden alleen geplaatst als ze jeugdigen over voeding leren. In andere gevallen kunnen ze geplaatst worden in Sport_en_Hobby''s.

Denk eraan dat geen enkele site gegarandeerd geplaatst wordt.

Deze categorie is voor sites die informatie geven of activiteiten beschrijven waardoor kinderen en tieners kennis opdoen over gezondheid, veiligheid, fitness en een gezonde levenswijze.
In deze categorie worden websites opgenomen die over kunst gaan en bedoeld zijn voor kinderen en tieners. Dit kunnen sites zijn die hun kennis en begrip voor kunst vergroten of die hun eigen artistieke capaciteiten verder helpen ontwikkelen.
In deze categorie worden websites over mensen en de maatschappij waarin zij leven opgenomen.
Alleen algemene nieuws sites met voldoende online content worden geaccepteerd. Losse nieuws berichten worden niet opgenomen. Nieuws over een specifiek onderwerp wordt in de categorie binnen Kids_and_Teens/International/Nederlands opgenomen die over dat onderwerp gaat.
Nieuws geschreven voor, en soms door, kinderen en tieners.
Sites die over peuters en kleuters gaan, maar bedoeld zijn voor volwassenen, worden hier niet geplaatst.

meer informatie (alleen voor redacteuren)

Deze categorie is voor kinderen van ongeveer 2 tot 5 jaar met een kleine overlap naar 6 en 7 jarigen. De meeste sites kan de peuter en kleuter zelfstandig bekijken. Bij andere sites is enige hulp van een volwassene nodig. N.B. Geen sites opnemen die primair op de ouders zijn gericht!
Commerciƫle sites die diensten verkopen en scholen voor het voortgezet onderwijs worden hier in principe niet opgenomen. Deze kunnen in DMOZ voor volwassenen (World-categorie) aangemeld worden.
Websites in deze categorie hebben te maken met school en zijn bedoeld om scholieren te helpen met hun huiswerk en andere problemen in en rondom het gehele schoolgebeuren.
Meld hier alleen sites aan die (ook) geschikt zijn voor kinderen en tieners.
Deze categorie is bedoeld voor sites met spelletjes die je kunt spelen via het Internet.
Deze categorie plaatst websites die speciaal gemaakt zijn voor en eventueel door kinderen en tieners. Zij bevatten informatie over sport, hobby's en andere vrijetijdsbestedingen.
Meld hier uitsluitend sites voor tieners in de Nederlandse taal aan.
Voor sites die specifiek gericht zijn op tieners.
Hier kan je zoekmachines en linksites vinden die speciaal voor kinderen of tieners zijn.

In een zoekmachine kan je met door jou op te geven woorden zoeken naar websites die iets te maken hebben met die woorden.

Linksites hebben overzichten van andere websites gegroepeerd per onderwerp.

Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Bepalingen voor gebruik
Laatste wijziging: dinsdag 2 januari 2007 20:08:17 uur EST - bewerken