Aquesta categoria és per a llocs web sobre ordinadors i informàtica construïts específicament per a nens. Això inclou llocs sobre la història de la informàtica, programació bàsica, ús de la xarxa i comunitats en línia. Els llocs d'una natura més tòpica poden anar en una subcategoria diferent de Nens i joves. Busqui abans d’enviar el seu lloc. No es llistaran llocs que són incomplets, que estiguin en construcció, que contenen enllaços trencats, o consten principalment d'enllaços a uns altres llocs.
Aquesta categoria llista llocs web orientats per a nens i joves sobre la història de la informàtica, programació bàsica, ús de la xarxa i comunitats en línia.

Si ets un nen i envies el teu propi lloc web, si us plau envia’l a Kids and Teens: International: Català: Societat i gent: Pàgines personals.

Si us plau no enviï "Llocs de compra" a cap categoria de Nens i joves. Aquests no es llistaran, i els nombrosos enviaments poden fer que es vetin a totes les parts del PDO.

Cap lloc web no té garantida la presència al Directori Obert, alguns llocs en construcció, enviaments múltiples a categories inadequades, múltiples usos d’adreces per a enviaments múltiples, serà suprimit.