Language: Catalan - ISO 639-1: ca; ISO 639-2: cat; ISO 639-3: cat; NISO Z39.53: cat
Resources: Languages/Natural/Indo-European/Italic/Romance/Catalan - Other: Ethnologue
Domain: Catalan Linguistic and Cultural Domain [.cat]
Countries [Common codes]: Andorra [.ad], Spain [.es], France [.fr], Italy [.it]
Open Directory About

Directori obert en llengua catalana
Nens i joves

Aquesta categoria engloba totes les webs que tinguin continguts en qualsevol variant dialectal de la llengua catalana i que estiguin dirigits a infants fins a 18 anys.

Tingueu amb compte que són llocs per a infants i joves, i no pas sobre infants i joves.
Enllaços sobre art i cultura de caràcter general o específic apropiats per a infants i joves. Inclou llocs que estan dissenyats per ajudar que els joves sentin més estima per l'art, perquè en tinguin més coneixement i perquè puguin desenvolupar les seves pròpies habilitats artístiques.
Aquesta categoria segueix la normativa de Kids and Teens: International: Català. S''ha de tenir amb compte que els webs aquí inclosos han de ser sobre arts i cultura, en català i apropiats per a infants i joves.
La diversió inclou llocs sobre bandes i artistes, celebritats, pel·lícules, còmics, i ràdio i programes de televisió que serien d'interès a nens o joves.
Aquesta categoria segueix la normativa de Kids and Teens: International: Català. S''ha de tenir amb compte que els webs aquí inclosos han de ser sobre arts i cultura, en català i apropiats per a infants i joves.
Categoria sobre ajut escolar (activitats, apunts o recursos). Els llocs d'aquesta categoria es destinen a escolars i estudiants d'institut. Estan dissenyats per ajudar els estudiants amb preguntes de deures i problemes.
Aquesta categoria segueix la normativa de Kids and Teens: International: Català. S''ha de tenir amb compte que els webs aquí inclosos han de ser sobre matèries relacionades amb l''escola, en català i apropiats per a infants i joves.
Aquesta categoria llista llocs per a nens i adolescents. Els llocs llistats aquí proporcionen informació sobre esports i aficions.
Tots els llocs web d’aquesta categoria han de ser per a nens i joves entre les edats de 3 i 18 anys i dissenyats de tal forma que els nens o joves les puguin visitar amb cap o poca ajuda adulta.

Les pàgines personals creades per nens s''han d’enviar a Kids_and_Teens/International/Català/Societat_i_gent/Pàgines_personals/.

Cap lloc web no té garantida la presència al Directori Obert. Si hi ha algun lloc web que: està en construcció, envia enllaços a categories inapropiades, envia diverses vegades una adreça web, o bé dissenyat principalment per comercialitzar productes o serveis serà eliminat.

Un guia és un web amb una recollida completa d'enllaços organitzats en un conjunt lògic i útil de categories. Les pàgines d'enllaç no es qualifiquen com guies i no es llistaran aquí.
Aquesta categoria segueix la normativa de Kids and Teens: International: Català. S''ha de tenir amb compte que els webs aquí inclosos han de ser guies en català i apropiats per a infants i joves.
Aquesta categoria és per a llocs web sobre ordinadors i informàtica construïts específicament per a nens. Això inclou llocs sobre la història de la informàtica, programació bàsica, ús de la xarxa i comunitats en línia. Els llocs d'una natura més tòpica poden anar en una subcategoria diferent de Nens i joves. Busqui abans d’enviar el seu lloc. No es llistaran llocs que són incomplets, que estiguin en construcció, que contenen enllaços trencats, o consten principalment d'enllaços a uns altres llocs.
Aquesta categoria llista llocs web orientats per a nens i joves sobre la història de la informàtica, programació bàsica, ús de la xarxa i comunitats en línia.

Si ets un nen i envies el teu propi lloc web, si us plau envia’l a Kids and Teens: International: Català: Societat i gent: Pàgines personals.

Si us plau no enviï "Llocs de compra" a cap categoria de Nens i joves. Aquests no es llistaran, i els nombrosos enviaments poden fer que es vetin a totes les parts del PDO.

Cap lloc web no té garantida la presència al Directori Obert, alguns llocs en construcció, enviaments múltiples a categories inadequades, múltiples usos d’adreces per a enviaments múltiples, serà suprimit.

La categoria de Jocs és per a llocs que contenen jocs o informació sobre jocs que poden ser tocats per nens i/o joves. No llista llocs que venen jocs.
Aquesta categoria segueix la normativa de Kids and Teens: International: Català. S''ha de tenir amb compte que els webs aquí inclosos han de ser de jocs, en català i apropiats per a infants i joves.
Jovent és una llista de llocs web informatius, inspiradors i personals que pertanyen o han estat creats per a adolescents.
Aquesta categoria segueix la normativa de Kids and Teens: International: Català. S''ha de tenir amb compte que els webs aquí inclosos han de tractar sobre la vida dels joves, ser en català i apropiat per a joves d''entre 13 i 18 anys.
Aquesta categoria conté llocs interessants per a nens i joves fins a 18 anys que contenen informació sobre famílies i qualsevol aspecte de la vida familiar.
Tots els llocs sotmesos a aquesta categoria haurien de ser apropiats per a nens i joves fins a 18 anys i dissenyats de manera que els nens els puguin utilitzar amb poc o cap ajuda adulta. Els llocs haurien de ser sobre famílies i qualsevol altre aspecte de vida familiar.

Cap lloc té garantida la inserció en l''Open Directory Project. Se suprimirà qualsevol lloc que es consideri inadequat per aquestes categories.
Les notícies generals per als nens, adolescents i joves.
Els mitjans de comunicació de notícies específics s''haurien d’enviar a la subcategoria apropiada.
Les notícies temàtiques s''haurien d’enviar a l''àrea temàtica apropiada dins de Nens i joves.
Per a més informació sobre el Directori de Nens i joves, si us plau llegeixi la descripció de categoria i directrius d’enviament.
Aquesta categoria es destina a nens petits (de 2 a 5 anys) que estan aprenent a llegir i fan els seus primers passos en el món.
Només es llistaran aquí els webs en llengua catalana apropiats per a nens de 2-5 anys.
Aquesta categoria es dirigeix a nens que tenen entre 3 i 18 anys.

La categoria de Salut conté llocs que proporcionen informació i activitats per ajudar els infants i els joves a assabentar-se sobre temes de salut, seguretat, fitness i estils de vida sans.
Aquesta categoria segueix la normativa de Kids and Teens: International: Català. S''ha de tenir amb compte que els webs aquí inclosos han de ser sobre salut, en català i apropiats per a infants i joves.
Aquesta categoria conté llocs que proporcionen informació sobre gent i societat per a infants i joves fins a 18 anys.
Aquesta categoria segueix la normativa de Kids and Teens: International: Català. S''ha de tenir amb compte que els webs aquí inclosos han de ser sobre gent i societat, en català i apropiats per a infants i joves.