In Partnership with AOL Search
 
Aquesta categoria segueix la normativa de Kids and Teens: International: Català. S''ha de tenir amb compte que els webs aquí inclosos han de ser sobre arts i cultura, en català i apropiats per a infants i joves.
Enllaços sobre art i cultura de caràcter general o específic apropiats per a infants i joves. Inclou llocs que estan dissenyats per ajudar que els joves sentin més estima per l'art, perquè en tinguin més coneixement i perquè puguin desenvolupar les seves pròpies habilitats artístiques.
Aquesta categoria segueix la normativa de Kids and Teens: International: Català. S''ha de tenir amb compte que els webs aquí inclosos han de ser sobre arts i cultura, en català i apropiats per a infants i joves.
La diversió inclou llocs sobre bandes i artistes, celebritats, pel·lícules, còmics, i ràdio i programes de televisió que serien d'interès a nens o joves.
Aquesta categoria segueix la normativa de Kids and Teens: International: Català. S''ha de tenir amb compte que els webs aquí inclosos han de ser sobre matèries relacionades amb l''escola, en català i apropiats per a infants i joves.
Categoria sobre ajut escolar (activitats, apunts o recursos). Els llocs d'aquesta categoria es destinen a escolars i estudiants d'institut. Estan dissenyats per ajudar els estudiants amb preguntes de deures i problemes.
Tots els llocs web d’aquesta categoria han de ser per a nens i joves entre les edats de 3 i 18 anys i dissenyats de tal forma que els nens o joves les puguin visitar amb cap o poca ajuda adulta.

Les pàgines personals creades per nens s''han d’enviar a Kids_and_Teens/International/Català/Societat_i_gent/Pàgines_personals/.

Cap lloc web no té garantida la presència al Directori Obert. Si hi ha algun lloc web que: està en construcció, envia enllaços a categories inapropiades, envia diverses vegades una adreça web, o bé dissenyat principalment per comercialitzar productes o serveis serà eliminat.

Aquesta categoria llista llocs per a nens i adolescents. Els llocs llistats aquí proporcionen informació sobre esports i aficions.
Aquesta categoria segueix la normativa de Kids and Teens: International: Català. S''ha de tenir amb compte que els webs aquí inclosos han de ser guies en català i apropiats per a infants i joves.
Un guia és un web amb una recollida completa d'enllaços organitzats en un conjunt lògic i útil de categories. Les pàgines d'enllaç no es qualifiquen com guies i no es llistaran aquí.
Aquesta categoria llista llocs web orientats per a nens i joves sobre la història de la informàtica, programació bàsica, ús de la xarxa i comunitats en línia.

Si ets un nen i envies el teu propi lloc web, si us plau envia’l a Kids and Teens: International: Català: Societat i gent: Pàgines personals.

Si us plau no enviï "Llocs de compra" a cap categoria de Nens i joves. Aquests no es llistaran, i els nombrosos enviaments poden fer que es vetin a totes les parts del PDO.

Cap lloc web no té garantida la presència al Directori Obert, alguns llocs en construcció, enviaments múltiples a categories inadequades, múltiples usos d’adreces per a enviaments múltiples, serà suprimit.

Aquesta categoria és per a llocs web sobre ordinadors i informàtica construïts específicament per a nens. Això inclou llocs sobre la història de la informàtica, programació bàsica, ús de la xarxa i comunitats en línia. Els llocs d'una natura més tòpica poden anar en una subcategoria diferent de Nens i joves. Busqui abans d’enviar el seu lloc. No es llistaran llocs que són incomplets, que estiguin en construcció, que contenen enllaços trencats, o consten principalment d'enllaços a uns altres llocs.
Aquesta categoria segueix la normativa de Kids and Teens: International: Català. S''ha de tenir amb compte que els webs aquí inclosos han de ser de jocs, en català i apropiats per a infants i joves.
La categoria de Jocs és per a llocs que contenen jocs o informació sobre jocs que poden ser tocats per nens i/o joves. No llista llocs que venen jocs.
Aquesta categoria segueix la normativa de Kids and Teens: International: Català. S''ha de tenir amb compte que els webs aquí inclosos han de tractar sobre la vida dels joves, ser en català i apropiat per a joves d''entre 13 i 18 anys.
Jovent és una llista de llocs web informatius, inspiradors i personals que pertanyen o han estat creats per a adolescents.
Tots els llocs sotmesos a aquesta categoria haurien de ser apropiats per a nens i joves fins a 18 anys i dissenyats de manera que els nens els puguin utilitzar amb poc o cap ajuda adulta. Els llocs haurien de ser sobre famílies i qualsevol altre aspecte de vida familiar.

Cap lloc té garantida la inserció en l''Open Directory Project. Se suprimirà qualsevol lloc que es consideri inadequat per aquestes categories.
Aquesta categoria conté llocs interessants per a nens i joves fins a 18 anys que contenen informació sobre famílies i qualsevol aspecte de la vida familiar.
Els mitjans de comunicació de notícies específics s''haurien d’enviar a la subcategoria apropiada.
Les notícies temàtiques s''haurien d’enviar a l''àrea temàtica apropiada dins de Nens i joves.
Per a més informació sobre el Directori de Nens i joves, si us plau llegeixi la descripció de categoria i directrius d’enviament.
Les notícies generals per als nens, adolescents i joves.
Només es llistaran aquí els webs en llengua catalana apropiats per a nens de 2-5 anys.
Aquesta categoria es destina a nens petits (de 2 a 5 anys) que estan aprenent a llegir i fan els seus primers passos en el món.
Aquesta categoria segueix la normativa de Kids and Teens: International: Català. S''ha de tenir amb compte que els webs aquí inclosos han de ser sobre salut, en català i apropiats per a infants i joves.
Aquesta categoria es dirigeix a nens que tenen entre 3 i 18 anys.

La categoria de Salut conté llocs que proporcionen informació i activitats per ajudar els infants i els joves a assabentar-se sobre temes de salut, seguretat, fitness i estils de vida sans.
Aquesta categoria segueix la normativa de Kids and Teens: International: Català. S''ha de tenir amb compte que els webs aquí inclosos han de ser sobre gent i societat, en català i apropiats per a infants i joves.
Aquesta categoria conté llocs que proporcionen informació sobre gent i societat per a infants i joves fins a 18 anys.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Condicions d'ús
Darrera actualització: dijous, 27 / setembre / 2007 10:44:02 EDT - edita