Almtunaskolan
Skola med förskoleklass till och med åk 6. Personal, värdegrund, arbetslag, föräldraförening och kalendarium.
Danmarks skola
Tar emot elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Kursplaner och värdegrund, meddelande från varje klass, och information om elevråd och kamratstödjare.
Gottsundaskolan
Förskola och årskurs 1-9. Presentation av skolan, arbetsplan, månadsbrev, kursplaner, betygskriterier och bilder på personalen.
Hagmarken
Personaldriven skola i Bälinge med klasserna F-3 och fritidshem. Information om skolans musik- och rörelseprofil, presentation av personalen, och fotogalleri.
Katarinaskolan
Friskola med humanistisk-kristen profil. Högstadium åk 7-9. Information om skolan, värdegrund, skolföreningar och undervisningen.
Labanskolan
Särskola som drivs som friskola, med inriktning mot kultur och drama. Om skolan, de olika ämnen som undervisas, och fotogalleri från olika teaterföreställningar.
Musiklådan
Friskola i Gottsunda med klasserna F-6. Information om verksamheten, blanketter och kontaktinformation.
Uppsala Enskilda Skola
Friskola knuten till småbarnsskolan Liten Lär. Information om värdegrund och pedagogik, fritidsverksamhet och kalendarium.
Uppsala Montessori
Erbjuder förskola från ett års ålder samt låg- och mellanstadium. Information om pedagogiken, verksamheten i olika åldersgrupper, föräldrasamverkan, ledning och personal.
Uppsala Waldorfskolor
Baserar undervisningen på Waldorfpedagogiken.
Vaksalaskolan
Information om skolaktiviteter, skolans historia, skolbyggnad, månadsnytt, rektorsområdets organisation och läsårsdata. Skolan tar emot elever i årskurserna 4-9.
Ärentunaskolan
Högstadieskola i Storvreta. Om skolans profiler, personal och arbetslag, samt bilder från skolan.
[Light Bulb Mozilla]
Senast uppdaterad:
november 19, 2015 at 18:35:13 UTC
Regionalt
Vetenskap
Webbutiker
Samhälle
Sport
All Languages
Kultur
Näringsliv
Datorer
Spel
Hälso- och sjukvård
Hus och hem
Nyheter
Nöjen och fritid
Referenser