World Slovensko Zdravje
33
Informacije o varovanju zdravja v slovenskem jeziku.

Subcategories 1

Related categories 1

Ambulanta za hujšanje
Predstavitev programa hujšanja pod nadzorom
Antismoking center
Odvajanje od kajenja brez trpljenja. Že ena sama terapija vam lahko pomaga, da se odvadite kaditi.
Bayer Pharma d.o.o., Ljubljana
je nastala leta 1971 kot prvo skupno vlaganje tujega in domačega partnerja na naših tleh v novejšem obdobju. Ugledna internacionalka Bayer AG iz Leverkusna je želela vstopiti na naš trg, Lek d.d. Ljubljana pa je želel pridobiti nova znanja in tehnologije.
BioTerapija
Bioterapevt in zdravitelj, Boris Javšnik.
Bodi Eko
Vsak dan sveže novice iz sveta ekologije in zdravega življenja.
Disleksija.si
Nasveti o disleksiji, informacije glede odprave simptomov.
Društvo medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov Maribor
Prostovoljno, samostojno, nepridobitno, nestrankarsko, stanovsko združenje medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov širše mariborske regije.
Društvo za zdravje srca in ožilja
Cilj društva je zdravstveno prosvetna in vzgojna dejavnost s področja preprečevanja bolezni srca in ožilja.
GenePlanet
Osebna genetska analiza omogoča posameznikom, da spoznajo svoj genski zapis, zaživijo bolj zdravo in izkoristijo svoje genetske potenciale.
Infolife.si
Spletni portal z informacijami o zdravem načinu življenja in podjetnikih, ki na slovenskem trgu nudijo izdelke in storitve povezane z zdravjem.
Irman d.o.o.
Očesna ordinacija, kontaktne leče Ciba Vision, očesne operacije z Excimer laserjem ali z vstavitvijo (implantacijo) intra okularne leče (IOL).
Klinika za nuklearno medicino
Kliniko za v KC v Ljubljani sestavljajo Oddelek za NM diagnostiko, Oddelek za bolezni ter Oddelek za radiofarmacijo in kliničku radiokemijo.
KOSSKO
Svetovanje, izmere, izdelava, montaža IR, finskih ter kombiniranih savn po vaših željah.
Krka, tovarna zdravil, d.d., Novo mesto
Iz farmacevtskega laboratorija se je v nekaj desetletjih razvila v mednarodno farmacevtsko podjetje, z lastnimi inovativnimi pristopi in tehnologijo.
Lek, tovarna farmacevtskih in kemičnih izdelkov, d. d.
je vodilno slovensko farmacevtsko podjetje, v svetovnem merilu pa sodi med srednje velika farmacevtska podjetja. Glavne dejavnosti so razvoj, proizvodnja in trženje zdravil. Osnovni farmacevtski program dopolnjujejo izdelki za samozdravljenje, kozmetični izdelki, veterinarski izdelki in medicinski pripomočki.
Med.Over.Net
Portal, ki se trudi nuditi zelo izčrpne informacije o zdravju, zdravem življenju, prehrani in drugo. Na voljo so izkušeni strokovnjaki, ki vam odgovarjajo na vaša vprašanja.
Medes - medicinska estetika
Studio medicinske estetike za lepoto
Ozara Slovenija
Nacionalno združenje za kakovost življenja je društvo, ki deluje v javnem interesu na področju zdravstvenega in socialnega varstva. Je neprofitno, nevladno in socialno-humanitarno društvo. Ozara deluje na področju skrbi za duševno zdravje v R Sloveniji.
Projekt clovek
Drugačen - ezoteričen pogled na človeka kot celoto, bolezen-zdravje V obliki predavanj, skript in delavnic vam ponujam večplastno, popolnejšo pot odkrivanja ter razlago pomena ali bistva naravnih pojavov, procesov, fenomenov, svetov, različnih zvrsti ali smeri znanosti, jedi, bolezni ali neravnovesij, terapij, prijemov ali načinov harmoniziranja ...
Prolat d.o.o.
Trženje medicinskih pripomočkov, merilnik krvnega tlaka, termometri, vitamini, mikromasažne hlačke.
Sinapsa
Stoletje možganov, dejstva o možganih, mit desetih odstotkov, možgani in kava.
Sindrom kronične utrujenosti in fibromialgija
Slovenska skupina za samopomoč. Informacije o sindromu in fibromialgiji, forum o življenju s kronično bolečino, povezave.
Skupnost Socialnih Zavodov Slovenije
Skupnost socialnih zavodov Slovenije je združenje slovenskih domov za starejše in zavodov za posebne skupine odraslih oseb.
Splošna bolnišnica Murska Sobota
Dosti koristnih informacij o bolnišnici, novice, aktualni delovni časi ambulant, kontaktni naslovi osebja, zgodovina ...
To sem jaz
Ljubezen je v meni. Raziskujem svoj jaz, skušam razumeti sebe, starše in prijatelje. Potrebujem jasne informacije – tudi o ljubezni in varni spolnosti.
Trening/Coaching metode Sedona
Premagajte stres in neprijetna čustva ter občutke z zelo enostavno in učinkovito metodo. Opustite kajenje in druge neželene odvisnosti.
Vitafit
Spletni Portal in Klub so vaše okno v svet zdravega in aktivnega življenja.
Vizita.si
Nasveti in informacije s področja zdravstva in zdravega življenja.
Zavod za zdravstveno varstvo Celje
Z zdravstvenimi vsebinami na internetu vam želimo dodatno koristiti pri ohranjanju in izboljševanju zdravja, tudi pri iskanju prave mere spretnosti, ki vam bo omogočila zdravo in zadovoljno življenje z ljudmi, ki jih imate radi.
Združenje zdravnikov družinske medicine
Uradna stran družinskih zdravnikov Slovenije, kjer je na voljo njihov statut ter kar nekaj uporabnih informacij o zdravju.
ZVD Zavod za varstvo pri delu d.d.
Naša osnovna dejavnost je znanstveno raziskovanje, preskušanje, izvajanje ter zagotavljanje varnosti in zdravja v delovnem in življenskem okolju ter varstvo pred ionizirajočimi in neionizirajočimi sevanji, požarno varstvo, varnost v prometu, publicistika in izobraževanje.

Other languages 77

[German Mozilla]
Category editor:
akosca
Last update:
July 20, 2016 at 16:05:11 UTC
Zdravje
Novice in mediji
Prosti čas
Reference
Regije
Znanost
Nakupovanje
Družba
Šport
All Languages
Umetnost
Posel
Računalništvo