In Partnership with AOL
This category in other languages:
 • AlbIslam - Informacione rreth Islamit, Kurani, hutbe dhe libra dhe artikuj ne Shqip.
  [!]
 • Ateistët - Informacione rreth ateizmit dhe vërejtje rreth ndikimit të feve në shoqërinë shqiptare.
  [!]
 • Besimi dhe Islami - Informacione rreth namazit dhe kushteve te besimit.
  [!]
 • Kisha Adventiste Tiranë - Informata rreth kësaj fesë.
  [!]
 • Libraria Digjitale Dielli - Libraria e pare digjitale ne gjuhen shqipe me libra që ju përkushtohet fesë.
  [!]
 • Misioni - Do te gjeni hadithe, poezi, opinione, komente nga feja Islame.
  [!]
 • Qendra Islame Shqiptare Stuttgart - Informata dhe shërbime të ndryshme që jep kjo organizatë fetare.
  [!]
 • Risale-i Nur ne Shqip - Letra e njezete e dyte nka koleksioni i Risaleve. Tema vellazerimi mes myslmimaneve.
  [!]
 • Rrugët e Jezu Krishtit - Informata për të krishterë, muslimanë dhe kërkues rreth Jezu Krishtit.Jezu në Kuran dhe në hulumtimet e krishtera të pavarura nga kisha.
  [!]
 • Trendafili i Sharonit - Perkthime nga Spurgeon në gjuhen Shqipe.
  [!]
 • Watchtower - Burim i autorizuar për dëshmitarët e Jehovait.
  [!]
Volunteer to edit this category.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Terms of Use
Visit our sister sites  mozilla.org | MusicMoz | Wikipedia

Last update: July 21, 2015 at 6:24:05 UTC - edit