Agjensitë që jepin lajme për kosovën dhe mediat kosovare.
Gazeta Express
Këtu mundeni ta lexoni gazeten dhe disa informacione për këtë.
Koha Ditore
Artikuj të ndryshëm lidhur me politikën Shqiptare e të ndryshme.
Kosova Info Server
Informacione të ndryshme. Albachat dhe forum për të biseduar me vizitorë
KosovaLive360
Agjensi e pavarur lajmesh nga Kosova.
Qendra per Informim e Kosoves
Lajmet nga Kosova dhe rajoni, perfshin kulture, sport dhe ekonomi.
Radio Televizioni i Kosovës
Programi, lajmet, shikimi në internet i disa programeve.
Trepça.net
Agjensi lajmesh ne Kosove. Lajme nga vendi, Shqiperia, Maqedonia dhe rajoni.
Zeri i Kosoves
Media Kosovare në Danimark e cila transmeton tv dhe radio.

Other languages 2

[Kosovo_Plaque_Mozilla]
Last update:
June 19, 2014 at 23:53:12 UTC
Rajonal
Shoqëria
Sporte
All Languages
Art
Biznes
Kompjutera
Shëndetësia
Shtëpia
Lajme
Argëtim