World Shqip Lajme Agjensi lajmesh
10
ATSH
Agjensia zyrtare për lajmet e republikës së Shqipërisë.
Gazeta Lokale (Peje)
GazetaLokale e para ju sjellë Lajmin për Qytetin, Komunën, Lagjen apo Komshinjtë tuaj.
Kosova Info
Lajmet e fundit nga Kosova , rajoni dhe bota
Kosovapress
Agjensi e pavarur lajmesh me qendër në Prishtinë.
Lajme Shqip
Lajme shqip media informative shqiptare
Lajmifundit
Agjenci Lajmesh e Pavarur
Media Elektronike Gjiganti
Gjiganti është një ndërmarrje mediale e cila merret me zhvillimin e disa projekteve të cilat i përkasin mediave elektronike. Ne si qëllim kryesor kemi zhvillimin e projektit "Emigranti" i cili i dedikohet diasporës shqiptare përkatsisht ne merremi me integrimin dhe organizimin e shqiptarëve në diasporë. Si projekte tjera që i kushtojm një rëndësi të veqant e kemi edhe Adresarin i cila ka për qëllim zhvillimin e një sistemi të përsosur për gjetjen e adresave të ndryshme ku për momentin ne kemi startu me Webfaqet Shqiptare dhe seksionin për argëtim Adresari Extra ndërsa në të ardhmen do ta publikojm edhe seksionin e biznesit.
Portali arbresh
Arbresh.info është në shërbimin tuaj 24 orë duke u kujdesur që në kohë reale të përcjellë tek ju vetëm lajme të sakta, korrekte dhe profesionale, nga gazetarë profesionist dhe të dëshmuar.
Portali informativ Telegrafi.com
Telegrafi është portal i pavarur në gjuhën shqipe, i përfshinë të gjitha sferat e jetës
Qendra për Informim
Lajmet e fundit nga vendi, rajoni dhe bota.
[Tulip_Mozilla]
Last update:
October 20, 2016 at 0:08:35 UTC
Lajme
Argëtim
Rajonal
Shoqëria
Sporte
All Languages
Art
Biznes
Kompjutera
Shëndetësia
Shtëpia