In Partnership with AOL
See also:
This category in other languages:
  • Dojçe-Vele në Shqip - Lajme në tekst dhe nga burimi i zërit që mbulonë ngjarjet rreth botës.
    [!]
  • Radio Evropa e Lire - Radio Free Europe në gjuhen shqipe.
    [!]
  • Radio Llapi - Faqja zyrtare ku mund të dëgjoni Radio Llapin direkt nga Besiana (Podujeva), dhe mund të gjeni informata kontaktuese.
    [!]
  • Radio Melosi - Radio Melosi është radio e komunitetit Shqiptar në Nju Jork që emiton muzikë në gjuhen shqipe.
    [!]
  • Radio Parajsa - Zeri ynë do të trasmetohet për ju live nëpërmjet tingujve te Radio Parajsa. Jepini jetës suaj pak gjalleri e ritmicitet, ne tingujt e arte te preferencave tuaja muzikore, për tu sinkronizuar ne radion tonë.
    [!]
  • Radio Rinia - Mund t'a dëgjoni drejtpërsëdrejti në rrjet nga Gjilani. Faqja gjithashtu posedon kërkesa për dëshira muzikore.
    [!]
  • Radio Televizioni Zëri i Kosovës - Radio televizion shqiptar me qendër në Kopenhagë të Danimarkes.
    [!]
  • RadioKosova.Net - Emiton muzikë në gjuhën Shqipe çdo 24 orë në rrjet.
    [!]
Volunteer to edit this category.
Copyright © 1998-2015 AOL Inc. Terms of Use
Visit our sister sites  mozilla.org | MusicMoz | Wikipedia

Last update: April 12, 2014 at 12:03:53 UTC - edit