In Partnership with AOL
This category in other languages:
 • Albaniac - Informata dhe shumë gjera të ndryshme rreth këngëtarve Shqiptar.
  [!]
 • AlbLyrics - Tekste të këngeve shqiptare.
  [!]
 • ANG Muzikë - Faqe shqiptare ku do të gjeni shumë kengë per ti dëgjuar me Real Player.
  [!]
 • Kënga Shqipe - Këtu do të gjeni shumë këngë në gjuhen shipe.
  [!]
 • Mp3Albania - Mund të dëgjoni dhe shkarkoni muzikë Shqiptare në këtë faqe muzikore.
  [!]
 • Muzik MP3 Shqip - Faqa me arkivën të madhe rreth këngëve Shqiptare.
  [!]
 • Muzik Shqip mp3 - Muzika Shqiptare më e fundit gjendet tek ne për tu shkarkuar falas.
  [!]
 • Muzika Shqiptare - Albume nga këngetarë(e) të njohur shqiptare.
  [!]
 • MuzikPaPare.com - Knaqesia e shpirtit tuaj
  [!]
 • Tekste Shqip - Nje arkivë me mijëra tekste këngesh në gjuhen shqipe.
  [!]
 • Zbavitu - Portali i muzikës Shqiptare, shkarko gjithqka në gjuhen Shqipe dhe në të gjitha zhanret e muzikës.
  [!]
Volunteer to edit this category.
[Albanian Mozilla]
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Terms of Use
Visit our sister sites  mozilla.org | MusicMoz | Wikipedia

Last update: May 13, 2015 at 12:24:08 UTC - edit