World Shqip Art Fotografi
3
Këtu janë faqet me përmbajtje fotografi të ndyshme të personave ose objeteve nga vendet shqiptare. Faqet duhet të janë në gjuhen Shqipe.
Albanianfoto
Fotografi nga qytetet dhe vendet e ndryshme të Shqipëris. Shmalluni duke pare atdheun tuaj.
Galeria Ime
Foto me kualitet të lart dhe sfonde nga e gjithe bota dhe shqiperia.
Shqip foto
Me qindra foto të shqiptarve të njohur.
[Albanian Mozilla]
Last update:
February 16, 2016 at 9:05:30 UTC
Art
Biznes
Kompjutera
Shëndetësia
Shtëpia
Lajme
Argëtim
Rajonal
Shoqëria
Sporte
All Languages