In Partnership with AOL
See also:
This category in other languages:
 • Aleanca Franceze e Tiranes - Këtu do ti gjeni informatat rreth kurseve dhe diplomave që jep ky institucion.
  [!]
 • Gjuha shqipe - Në këtë faqe ju do ti gjeni disa softuere kryesore të përkthyera në gjuhen shqipe.
  [!]
 • Shkenca.org - Faqe shkencore për shkenca natyrore dhe të gjuhes Shqipe.
  [!]
 • Shkolla Rrezor - Informata për këtë shkollë. Njoftime për ndënësit dhe prindert.
  [!]
 • Studente Shqiptare online - Kurse dhe studime online për të gjithë studentët që duan të permirësojnë cilësinë e tyre intelektuale.
  [!]
 • Universiteti i Prishtinës - Faqja e Universitetit te Prishtines. Këtu do ti gjeni informtat e nevojshme për të zgjedhur se çka deshiron të studion.
  [!]
 • Vargmal - Vargmali është një sipërmarrje gjallarësh me synim kryesor njohjen, përhapjen dhe lëvrimin e kulturës burimore shqiptare.
  [!]
 • Wikipedia - Një enciklopedia e bërë përmes bashkpunimit të autorve të ndryshëm.
  [!]
Volunteer to edit this category.
Copyright © 1998-2015 AOL Inc. Terms of Use
Visit our sister sites  mozilla.org | MusicMoz | Wikipedia

Last update: June 10, 2015 at 8:54:05 UTC - edit