In Partnership with AOL
 • Atdheu - Informacione të ndryshme me tema disktumi të ndryshme.
  [!]
 • Chat shqip - Chat shqip si dhe argetim te kendshem muzika mp3.
  [!]
 • Forumi Virtual - Vendi i duhur për të gjithë shqiptarët anembanë. Diskutime të ndryshme rreth shoqerisë dhe tema të tjera.
  [!]
 • Koni Forum - Një forum për të gjithë dhe përmban shumë tema të ndryshme për tu diskutuar.
  [!]
 • Parajsa chat - Ketu bisedohet në gjuhen Shqipe, krijohen lidhje dhe miqesi te reja.
  [!]
 • Pineska - Këtu mundeni të diskutoni për shumë gjëra të ndryshme.
  [!]
 • Portali Studentor - Portal qe castet me te merzitshme i shenderon ne me te lumtura
  [!]
 • Proletari Shqiptar - Proletari tribuna e zerit te padegjuar, revolucioni virtual.
  [!]
 • Web site dhe forum - Një forum i përgjithshëm
  [!]
Volunteer to edit this category.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Terms of Use
Visit our sister sites  mozilla.org | MusicMoz | Wikipedia

Last update: November 13, 2015 at 1:35:03 UTC - edit