In Partnership with AOL
See also:
This category in other languages:
  • Krenar - Në këtë faqe ju mundeni të luani shumë lojëra në internet. Të argëtohuni me Shqip Messenger duke vendosur shtesa të ndryshme dhe do të gjeni shumë informata rreth kombëtares shqiptare.
    [!]
  • Veriu Portal - Veriu Portal eshte nje adrese e cila ka per qellim te ofroje vizitorit shqiptare sherbimet me te mira dhe informacion pafund!
    [!]
Volunteer to edit this category.
[Albanian Mozilla]
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Terms of Use
Visit our sister sites  mozilla.org | MusicMoz | Wikipedia

Last update: January 22, 2015 at 22:05:08 UTC - edit