Motociclismul este unul din numeroasele jocuri cu motor, si se bucură de multi fani în tara noastră.

categorii 3

Auto Rally
Campionatul Naţional de Raliuri, o rubrică specială dedicată Campionatului Mondial de Raliuri, clasamente, ştiri, regulamente, trasee, hărţi, galerie foto şi forum.
Autotehnica
Firmă specializată în asigurarea logisticii, materialului tehnic şi de service pentru automobilele de curse.
BUCUR Tuning
Tuning auto, masini modificate, jante, anvelope, distantiere, spoilere, supensie, motortuning, sist. evacuare, scaune sport
David, Claudiu
Informaţii de ordin personal despre pilot şi imagini din Campionatul Naţional de Raliuri şi de la Campionatul Mondial de Raliuri, cu detalii referitoare la palmaresul propriu, clasamente şi secţiuni cu materiale multimedia disponibile pentru download.
Federaţia Română de Automobilism Sportiv
Site oficial ce prezintă articole şi ştiri din competiţiile sportive naţionale şi internaţionale.
hondafan
Istoria completa a automobilelor Honda si forum
InfoRally
Ştiri şi informaţii din domeniul automobilismului, cu galerii de imagini şi detalii despre principalele competiţii sportive de raliu naţional şi internaţional.
Photorally România
Imagini de la competiţii sportive de raliuri naţionale şi internaţionale, cu date despre realizator şi clasamente grupate pe sezoane.
Raliul Românesc
Pagină dedicată raliului, in special raliului românesc, conţine o bibliotecă tehnică de specialitate, tehnici de pilotaj şi informaţii din campionatul românesc.
RallyROM
Site dedicat campionatului naţional de raliuri. Oferă rezultate şi statisticii din ultimele competiţii, arhivă online şi articole din domeniu.
Selena Motor Sport Bacău
Investiţie privată amenajată pe o suprafaţă de 9 hectare, una dintre cele mai competitive piste de karting din Europa, dotată cu restaurant, hotel, club şi iluminare nocturnă.
Şcoala de karting Herestrău
Ştiri şi informaţii despre organizare, cursuri şi serviciile oferite, cu imagini de la diferite competiţii sportive şi referinţe de contact.

Această categorie în alte limbi: 26

[Derbi Mozilla]
Ultima actualizare:
iulie 31, 2016 at 14:08:45 UTC
Sport
All Languages
Artă
Afaceri
Computere
Jocuri
Sănătate
Acasă
Mass-media
Recreaţie
Referinţă
Regional
Ştiinţă
Cumpărături online
Societate