Această categorie prezintă situri ale foştilor sau actualilor elevi, studenţi sau profesori din învăţământul românesc, precum şi ale instiţutiilor la care aceştia activează, informaţiile având limba română drept una dintre limbile de prezentare.

A se vedea şi: 2

Asociaţia Studenţilor din Universitatea "Constantin Brâncuşi"
Cuprinde un scurt istoric al universităţii, lista membrilor participanţi şi a proiectelor pe care aceştia le iniţiază şi la care activează.
Asociația Studenților la Drept Iași
Le oferă studenților pe tavă toate oportunitățile de care au nevoie pentru dezvoltare personală.
Calificativ
Calificative date profesorilor de către elevi şi părinţi. Pune la dispoziţie informaţii utile, moduri de recreere şi evenimente din domeniul invăţământului.
Colegiimei.ro
Comunitate online ce oferă posibilitatea regăsirii prietenilor din liceu sau facultate. Necesită înscriere, pentru accesare.
E-formule
Un site care cuprinde materiale utile in pregatirea elevilor si studentilor,informatii depre subiectele de admitere in licee,informatii generale din cele mai diverse.
Edu Doctor
Oferă resurse pentru studiu în străinătate: clasamentele universităţilor, înscriere, burse, teste şi cursuri de limbi străine, cursuri la distanţă.
Elevii români de la ENST Bretagne
Informaţii despre comunitatea elevilor români de la Ecole Nationale Supérieure des Télécommunications din Bretagne, prezentate sub formă de articole, proiecte organizate şi discuţii în cadrul unui forum online.
Familia prostushilor
Grup de studenţi din Cluj. Sunt oferite date biografice, imagini, sondaje, jurnale personale online şi o carte de oaspeţi.
Lenau TM
Site dedicat cu precădere foştilor colegi din liceulul teoretic "Nikolaus Lenau", care vor să afle noutăţi despre ceilalţi colegi.
Mirunette International Education
Oferă tabere, cursuri de limbi străine și consiliere educatională pentru admiterea la școli și Universități renumite din lume.
Politrans
Prezintă imagini, secţiuni de divertisment şi date despre grupa 8409, anul IV din cadrul Facultăţii de Transporturi a Universităţii Politehnica din Bucureşti.
PracticaStudenti.ro
Site care oferă suport proiectului POSDRU Sprijin pentru facilitarea tranziţiei de la studiu la piaţa muncii a studenţilor de la facultăţi cu profil economic şi juridic.
Promoţia 2002 Calculatoare - Suceava
Detalii despre studenţii absolvenţi ai acestei clase din cadrul Universităţii "Ştefan cel Mare", cu galerii de imagini, date personale şi carte de oaspeţi.
Referatok.ro
Colecție online de referate pe categorii.
RegieLive
Pune la dispoziție cursuri, laboratoare, proiecte, referate, forum, anunțuri, job-uri, informaţii.
StudentIQ.ro
Prezintă știri și informații pentru studenți.
StudentOffice.ro
Consultanță în elaborarea proiectelor universitare și post-universitare.
Studenţie.ro
Conţine o listă de discuţii şi albume foto, de asemnea mai conţine şi informaţii generale din cele mai diverse.
Studenţii Academiei Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu" din Sibiu
Cuprinde informaţii despre admiterea în această unitate de învăţământ, pagini cu materiale utile în pregătirea viitorilor şi actualilor studenţi, precum şi albume foto, forum de discuţii şi o secţiune de divertisment.
Studenții.ro
Portal cu informații pentru studenți.

Această categorie în alte limbi: 4

[Mozilla Drawing]
Ultima actualizare:
februarie 15, 2017 at 11:45:04 UTC
Societate
Sport
All Languages
Artă
Afaceri
Computere
Jocuri
Sănătate
Acasă
Mass-media
Recreaţie
Referinţă
Regional
Ştiinţă
Cumpărături online