Asociaţii şi organizaţii legate de problemele persoanelor cu dizabilităţi sau cu handicap.

categorii 1

AHNR
Asociaţia Persoanelor cu Handicap Neuromotor din România. Organizaţie naţională neguvernamentală. Se prezintă asociaţia, programele şi seminariile, publicaţiile, informaţii de contact.
Asociaţia IHTIS
Prezintă asociaţia, proiectele şi activităţile ei, precum şi buletinul informativ "Gânduri de suflet".
Dizabil.eu
Platforma online pentru persoane cu dizabilitati: socializare, informare, cunoasterea drepturilor, solicitarea lor.
Fundatia Actiunea Ecologica Romana - A.E.R.
Dacă mediul natural este "sănătos", Omul este sănătos sau bolnav, Dacă mediul natural este "bolnav", Omul este bolnav sau ... nu mai este.
Fundatia Motivation Romania
Fundația Motivation România este o organizație ne-guvernamentala, non-profit romanească, creata în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.
Fundatia Pentru Voi
Organizație neguvernamentală care oferă servicii comunitare în parteneriat cu Consiliul Local și Primăria Municipiului Timișoara și militează pentru drepturile persoanelor cu dizabilități de dezvoltare.
Fundația Nane
Centru de asistență și recreere pentru copii cu dizabilități, organizație umanitară care oferă incluziune socială copiilor cu cerințe speciale. [București]
Liga Handicap
Liga pentru apărarea drepturilor persoanelor cu handicap din România. Conţine informaţii despre activitate, proiecte în desfăşurare şi realizări.
ONPHR
Organizaţia Naţională a Persoanelor cu Handicap din România. Prezintă informaţii despre statut, activităţi, membri, noutăţi, forum, legislaţie şi link-uri.
ProStemCell.org
Un proiect care urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii. Experiente din scaunul rulant.
ProStemCell.ro
Asociaţie care militează pentru integrarea socială a persoanelor cu diverse deficienţe. Prezintă proiecte şi obiective, informaţii de contact.
Reninco România
Organizaţie naţională de informare şi cooperare pentru integrarea în comunitate a copiilor şi tinerilor cu cerinţe educative speciale. Oferă informaţii despre statut, obiective, publicaţii şi proiecte, ştiri, referinţe despre parteneri şi adrese de contact.
Trebuie
Organizaţie pentru copii şi adulţi cu nevoi speciale. Prezintă filosofia asociaţiei, programe, filiale, informaţii de contact.
[Home Mozilla]
Ultima actualizare:
ianuarie 9, 2017 at 4:50:05 UTC
Societate
Sport
All Languages
Artă
Afaceri
Computere
Jocuri
Sănătate
Acasă
Mass-media
Recreaţie
Referinţă
Regional
Ştiinţă
Cumpărături online