Asociaţii şi organizaţii legate de problemele persoanelor cu dizabilităţi sau cu handicap.

categorii 1

Asociaţia IHTIS
Prezintă asociaţia, proiectele şi activităţile ei, precum şi buletinul informativ "Gânduri de suflet".
Fundatia Actiunea Ecologica Romana - A.E.R.
Dacă mediul natural este "sănătos", Omul este sănătos sau bolnav, Dacă mediul natural este "bolnav", Omul este bolnav sau ... nu mai este.
Fundatia Motivation Romania
Fundația Motivation România este o organizație ne-guvernamentala, non-profit romanească, creata în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.
Fundatia Pentru Voi
Organizație neguvernamentală care oferă servicii comunitare în parteneriat cu Consiliul Local și Primăria Municipiului Timișoara și militează pentru drepturile persoanelor cu dizabilități de dezvoltare.
Fundaţia H
Asociaţie pentru învăţământ la distanţă destinat persoanelor cu handicap. Prezintă activităţile şi proiectele asociaţiei, informaţii utile, contact.
Fundația Nane
Centru de asistență și recreere pentru copii cu dizabilități, organizație umanitară care oferă incluziune socială copiilor cu cerințe speciale. [București]
Pro Stem Cell
Asociaţie care militează pentru integrarea socială a persoanelor cu diverse deficienţe. Prezintă proiecte şi obiective, informaţii de contact.
Reninco România
Organizaţie naţională de informare şi cooperare pentru integrarea în comunitate a copiilor şi tinerilor cu cerinţe educative speciale. Oferă informaţii despre statut, obiective, publicaţii şi proiecte, ştiri, referinţe despre parteneri şi adrese de contact.
Trebuie
Organizaţie pentru copii şi adulţi cu nevoi speciale. Prezintă filosofia asociaţiei, programe, filiale, informaţii de contact.
[Home Mozilla]
Ultima actualizare:
septembrie 26, 2016 at 4:04:18 UTC
Societate
Sport
All Languages
Artă
Afaceri
Computere
Jocuri
Sănătate
Acasă
Mass-media
Recreaţie
Referinţă
Regional
Ştiinţă
Cumpărături online