World Română Societate Asociaţii şi organizaţii
111
Categorie dedicată paginilor web a unor organizaţii neguvernamentale, implicate în programe de interes naţional, regional sau internaţional.

categorii 10

AER - Asociaţia Editorilor din România
Asociaţie profesională a editorilor de carte, reunind editori din toate domeniile de interes cultural. Prezintă date generale, informaţii despre membri, legislaţie în domeniu şi o bază de date cu edituri şi distribuitori de carte.
AGER - Asociatia Generala a Economistilor din România
Organizaţie neguvernamentală, independentă şi apolitică, acţionând pentru în vederea facilitării unei economii de piaţă funcţionale şi competitive în România.
AGIR - Asociaţia Generală a Inginerilor din România
Organizaţie neguvernamentală non profit, deschisă inginerilor şi celor cu preocupări interdisciplinare conexe domeniului ingineresc din România, apărând interesele profesionale şi sociale ale corpului ingineresc.
Alpha Transilvania
Fundatie umanitara prestatoare de servicii sociale, asigurand activitati de intrajutorare persoanelor cu dizabilitati si categoriilor sociale defavorizate.
ANCIC - Asociaţia Naţională a Centrelor de Informaţii pentru Cetăţeni
Are ca scop dezvoltarea relaţiilor dintre cetăţeni şi instituţiile de stat. Sunt detaliate statutul organizatoric, colegiul director şi lista membrilor participanţi, evenimente şi proiecte, forum şi contact.
APIVS - Asociatia de prietenie Ille et Vilaine cu SIbiu
Dezvoltare teritorială prin cooperare. Medierea cooperării descentralizate Sibiu – Ille et Vilaine. Sprijinirea structurării vieţii asociative în judeţul Sibiu, centru de resurse pt ONG-uri
ARC - Asociatia pentru Relatii Comunitare
Conţine informaţii detaliate despre asociaţie, proiecte şi programe, noutăţi legate de activitatea în domeniu, precum şi liste de discuţii pentru cei interesaţi.
ARMAD - Asociaţia Română de Marketing Direct
Informaţii despre activitate, legislaţie specifică şi evenimente organizate.
ASDR - Asociaţia pentru Sprijinirea Dezvoltării Rurale
Prezintă o scurtă prezentare a asociaţiei ce militează asupra reînvierii şi păstrării tradiţiilor, a obiceiurilor, a îndeletnicirilor satului românesc.
ASFAN - Asociaţia pentru Studiul Fenomenelor Aerospaţiale Neidentificate
Conţine informaţii despre membrii şi activitatea prestată, cazuri de OZN-uri văzute în ţară,diferite articole, un istoric al investigaţiilor româneşti şi o listă de discuţii.
Asociatia Centrul Iochebed Alba Iulia
Asociatia Centrul Iochebed Alba Iulia este o organizatie non-profit, non-guvernamentala, care pledeaza pentru sanctitatea si valoarea vietii umane.
Asociatia de Protectie a Animalelor - APAM
Organizatie non-profit oferind adapost pentru caini si pisici, animale batrane, oarbe, epileptice, cu 2 si 3 picioare, pui abandonati in strada. Sunt desfasurate campanii de sterilizare, de adoptie si educative.
Asociatia pentru integrare europeana "Repere"
"Repere" este o organizaţie non-profit, non-guvernamentală, românească cu sediul în Bucureşti. Scopul nostru este de a promova Integrarea Europeană
Asociaţia Comunelor din România
Informaţii despre această asociaţie nonguvernamentală, membri, activităţi, contact.
Asociaţia Consensual
Informaţii despre activitatea asociaţiei în domeniul educativ, cultural, al asistenţei sociale şi al drepturilor omului.
Asociaţia cultural-ştiinţifică Flambaf
Conţine informaţii despre activitatea prestată şi date despre statutul asociaţiei.
Asociaţia de Comunicaţii prin Cablu
Conţine informaţii despre activitatea prestată, statut, o listă informativă a membrilor şi evenimente specifice.
Asociaţia Municipiilor din România
Organizaţie neguvernamentală şi apolitică ce îşi propune promovarea administraţiei publice în raport cu autorităţile centrale.
Asociaţia Naţională a Birourilor de Consiliere pentru Cetăţeni - ANBCC
Ce este un Birou de Consiliere pentru Cetăţeni (BCC), ce servicii oferă şi în ce domenii. Cum poate fi contactat un BCC în judeţul sau sectorul în care locuim.
Asociaţia Naţională a Furnizorilor de Training
Prezintă ordonanţe de guvern referitoare la acest domeniu de activitate, precum şi date despre asociaţie, statutul şi regulamentul ei. Conţine date despre membri şi despre ultimele realizări ale asociaţiei.
Asociaţia Oraşelor din România
Informaţii despre această asociaţie nonguvernamentală, statut, membrii, activităţi, contact.
Asociaţia Partener
Prezintă obiectivele asociaţiei, domeniile de activitate, proiectele în derulare, forum de discuţii şi informaţii de contact.
Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Produselor şi Serviciilor din România
Organizaţie guvernamentală ce apără şi promovează drepturile consumatorilor din România.
Asociaţia Pro Democraţia
O organizaţie neguvernamentală a cărei misiune este intărirea democraţiei în ţara noastră prin stimularea participării civice.
Asociația ASURA
Asociația “ASURA” este o organizație neguvernamentală non-profit, al cărei principal scop este de a sprijini dezvoltarea culturală și turistică a comunităților la nivel național, precum și mobilizarea actorilor sociali semnificativi pentru promovarea coeziunii economice și sociale prin ocuparea forței de muncă și incluziune socială.
Asociația Bistrița Civică
Încurajează dezvoltarea durabilă a comunității și dialogul social. Vizează diversificarea vieții culturale din Bistrița și promovarea orașului.
BJI
Biblioteca Judeteana "Stefan Banulescu" Ialomita.
CASA DE AJUTOR A PENSIONARILOR HATEG
C.A.R. Pensionari HATEG este o organizaţie cu caracter civic, persoană juridică de drept privat, neguvernamentală, apolitică, non profit, cu scop de întrajutorare mutuală şi de asistenţă socială.
Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Barlad
CARP Barlad - Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, activitate, organizare, proiecte.
Catalog ONG
Catalog ONG este dedicat sectorului neguvernamental din Romania. Se doreste a fi un sprijin in dezvoltarea sectorului de volunta prin punerea la dispozitie a unui spatiu dedicat fiecarei organizatii pentru a-si putea face cunoscute proiectele si realizarile in text, imagini si video.
Centrul de Informare pentru Copiii Străzii
Ghidul Serviciilor Sociale pentru Copiii Străzii, consultare online, Buletin Informativ - online, abonare prin e-mail, adrese utile de Internet şi de e-mail ale ONG-urilor şi instituţiilor din domeniul protecţiei copilului.
Enciclopedia Romaniei
Proiect de scriere a unei enciclopedii electronice dedicata exclusiv României.
FDDPO
Fundatia "Din Dragoste Pentru Oameni", organizatie nonguvernamentala contribuind la dezvoltarea comunitatii din zona de sud a tarii prin alinierea serviciilor medicale si a celor educationale cu standardele europene.
Federaţia Asociaţiilor de Proprietari din România
Informaţii despre condiţii de aderare, servicii şi tarife, legislaţie, proiecte, adrese utile şi detalii privind publicaţia lunară "Interesul Naţional".
Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor - FSANP
Prezintă informaţii utile despre activitatea acestei federaţii.
FONPC
Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Protecţia Copilului - prezintă informaţii despre activitatea federaţiei, statutul şi procedura de aderare, date de contact şi comitetul director.
Fundatia Filantropica Omenia
Fundatia Filantropica Omenia, organiztie neguvernamentala din Tg. Neamt, asigura servicii sociale persoanelor defavorizate - copii, tineri si adulti, batrani.
Fundatia ICAR
Fundatia ICAR - organizatie neguvernamentala inregistrata legal in 1992. Fostii detinuti politici si familiile lor reprezinta grupul principal de pacienti al Fundatiei ICAR.
Fundatia Paneuropa Romania
Fundatia PANEUROPA se concentreaza pe aspecte stringente ale relatiilor europene, cu accent deosebit pe constructia europeana
Fundaţia Conexiuni
Prezintă informarţii despre această fundaţie de promovează proiecte care să contribuie la dezvoltarea practicilor din domeniul social, medical şi educaţie.
Fundaţia de caritate Herald
Integrarea copiilor cu probleme sociale în societate; asistarea mamelor văduve, singure sau divorţate; asistarea vârstincilor, prevenirea singurătăţii, izolării, depresiei şi suicidului.
Fundaţia Internaţională Omenia
Detalii despre activitatea acestei fundaţii.
Fundaţia pentru Dezvoltare Rurală
Fundaţie creată pentru a contribui la dezvoltarea economică şi socială a mediului rural românesc, punând accent în mod deosebit pe dezvoltarea învăţământului agricol.
Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile
Oferă o gamă largă de programe, cursuri de management şi dezvoltare personală, aducând o contribuţie majoră la dezvoltarea sectorului nonguvernamental prin buletine electronice, cataloage şi reviste.
Fundaţia pentru Sprijin Comunitar
Prezintă organizaţia, programele desfăşurate, informaţii de contact.
Fundaţia Română pentru Copii, Comunitate şi Familie
Prezintă informaţii despre programele de asistenţă socială prestate de organizaţie, diferite evenimente şi date despre activitatea actuală.
Fundaţia Ruhama
Organizaţie neguvernamentală cu rol în asigurarea unei vieţi mai bune persoanelor, familiilor şi comunităţilor defavorizate. Oferă informaţii despre statut, activitate, servicii şi publicaţii proprii.
Gala Premiilor Societatii Civile
Eveniment anual de recunoaştere a excelenţei în domeniul activismului social.
Habitat for Humanity - România
Organizaţie creştin-ecumenică nonprofit care activează în mai multe localităţi din România.
IRSCA Gifted Education
Un proiect care isi propune descoperirea si dezvoltarea potentialului fiecarui copil si tanar printr-o educatie de excelenta.
Liga Dreptăţii Împotriva Corupţiei şi Abuzurilor din România
Informaţii despre statut, structură organizatorică, proiecte proprii, noutăţi şi referinţe de contact.
Liga Pro Europa
Una din primele ONG de după revoluţie. Sunt cuprinse date despre istoric, departamente, proiecte, articole din presa de actualitate şi referinţe de contact.
Lumea ONG
Stiri si proiecte ONG pe probleme de legislatie, voluntariat, finantare, asistenta sociala, protectia mediului, turism.
Oraşe Energie România
Organizaţie neguvernamentală dedicată îmbunătăţirii eficienţei energetice în serviciile publice urbane. Se prezintă date despre instituţie, organizarea ei, membrii, activităţile recente, partenerii şi informaţiile de contact.
Resurse pentru Democraţie
Proiectul Resurse pentru Democraţie al Asociaţiei Pro Democraţia. Conţine o serie de informaţii utile din domeniul civic: asociaţii, aleşi, legislaţie utilă, forum de discuţii.
ROMBET - Asociatia organizatorilor de jocuri de noroc
Prezinta modul de punere în aplicare a reglementarilor din domeniul jocurilor de noroc. Prezinta propriul program dedicat educarii, prevenirii si ajutorarii celor care au probleme de joc, precum si familiilor acestora.
RYMD
Romanian Youth Movement for Democracy (RYMD) este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, apolitica, independenta, cu sediul in orasul Bacau.
Saptamana Voluntariatului
Sunt oferite documente, ştiri şi date la zi despre centrele de voluntariat şi activităţile de voluntariat din întreaga lume. Sunt oferite resurse pentru voluntari şi pentru managerii de voluntari.
Service Civil International - Romania (SCI-RO)
SCI-RO este o asociatie de voluntariat infiintata in 1993, membra a organizatiei si miscarii pacifiste de nivel mondial, SCI. Activitatile principale sunt voluntariat pe termen scurt (tabere/workcamps) si lung (LTV).
Sindicatul Libertatea Cai Ferate Cluj
Pagina oficiala a Sindicatului Libertatea Cai Ferate Cluj, afiliat la FNFMC - Federatia Nationala Feroviara Miscare Comercial
Sindicatul National al Lucratorilor de Penitenciare
Sindicatul National al Lucratorilor de Penitenciare (SNLP) apara drepturile si libertatile salariatilor din sistemul penitenciar.
Societatea Editorilor din România - SER
Organizaţie profesională ce reuneşte 37 de edituri, pe care le reprezintă în raporturile cu instituţiile culturale şi administrative.
Societatea Vegetarienilor din România
Pune la dispoziţie informaţii din acest domeniu, liste de discuţii şi diferite reţete.
SOSISESA
Fundatia cultural-umanitara "Sociabilitate. Simpatie. Servire. Salvare". Printr-un grup de specialisti in economie, sociologie, politologie, asistenta sociala, IT si drept, se urmareste schimbarea nivelului de trai, a stilului de viata si a sistemului social de valori.
Uniunea Crestina din Romania
Asociatie apolitica, neguvernamentala non-profit, ofera servicii sociale acreditate, informatii activitate, date de contact. [RSS]
Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România
Site-ul oficial al acestei asociaţii neguvernamentale. Despre statut şi activităţi, membri, parteneriate, informaţii de contact.
Uniunea Românească
O voce, un viitor. Organizaţie de opinie şi acţiune a diasporei româneşti.
URTP - Uniunea Română de Transport Public
Prezintă informaţii despre serviciile punse a dispoziţie membrilor săi, evenimente din domeniu, proiecte în curs de desfăsurare şi legislaţia din domeniul transporturilor publice.

Această categorie în alte limbi: 48

[Home Mozilla]
Editorul categoriei
kenzo
Ultima actualizare:
ianuarie 9, 2017 at 4:50:05 UTC
Societate
Sport
All Languages
Artă
Afaceri
Computere
Jocuri
Sănătate
Acasă
Mass-media
Recreaţie
Referinţă
Regional
Ştiinţă
Cumpărături online