Bolile Alergice
Carte scrisă de Poliana Leru, medic primar boli interne şi specialist în alergologie şi imunologie clinică la Spitalul Clinic Colentina din Bucureşti.
Editura MedicArt
Oferă noutăţi editoriale de specialitate, cu posibilitate de achiziţionare online.
Farmacia Ta
Publicaţie lunară distribuită gratuit în farmacii şi centre de sănătate. Pe lângă o prezentare generală se pot găsi online articole apărute în numele anterioare ale revistei.
Medicina Modernă
Publicaţie lunară, editată de Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti. Sunt cuprinse articole şi noutăţi din domeniu, alături de o arhivă online a ediţiilor precedente.
Practica farmaceutică
Revistă de practică farmaceutică sub egida Colegiului Farmaciștilor din România și Asociației Medicale Române.
Revista BMJ
Scopul versiunii electronice în limba română este de a publica informaţii riguroase şi accesibile care vor ajuta doctorii să-şi îmbunătătească practica medicală şi vor influenţa dezbaterile internaţionale asupra sănătăţii.
Revista de Pediatrie Prahoveană
Este a doua revistă a Societăţii Române de Pediatrie. Având în Forumul redacţional 28 de profesori universitari de la toate universităţiile de medicină din România, revista şi-a câştigat un renume stabil în versiunea tipărită, oferită acum şi în format electronic.
Revista Medica
Publicaţie editată de Colegiul Medicilor din România. Sunt prezentate online ştiri şi informaţii din domeniu, referinţe legislaive, oferte de muncă pentru medici şi recenzii ale publicaţiilor apărute în mediul medical.
Stetoscop
Revistă de informare pentru medici, prezentare, arhivă, articole, evenimente şi interviuri.

Această categorie în alte limbi: 9

[Doctor Mozilla]
Ultima actualizare:
noiembrie 9, 2015 at 18:45:17 UTC
Sănătate
Acasă
Mass-media
Recreaţie
Referinţă
Regional
Ştiinţă
Cumpărături online
Societate
Sport
All Languages
Artă
Afaceri
Computere
Jocuri