Informaţii despre medicii cu activitate în România sau Republica Moldova şi cu site-uri prezentate online în limba română.
Bengescu Bellu Cristian, Dr.
Medic primar psihiatru din Bucureşti, cu specializare în psihanaliză şi sexologie, bursier al guvernului francez la Sorbona şi al Consiliului Europei, a absolvit cursuri de perfecţionare în Polonia şi de specializare în toxicomanii în Franţa. Se prezintă programul cabinetului şi datele de contact.
Berceanu, Costin şi Sabina - doctori
Obstetrică şi ginecologie - Cabinet medical din Craiova. Ambii medici şi-au dat doctoratul în medicină, absolvind examenul de licenţă la facultate cu nota 10. Dr. Costin Berceanu are cursuri de specializare în Anglia şi Germania. Dr. Sabina Berceanu este conferenţiar universitar şi a scris peste 25 de cărţi de specialitate. Site-ul include date de contact şi programul cabinetului.
Bucur Dana, Dr.
Gastroenterolog cu activitate în Bucureşti, stagiu de pregătire profesională în Franţa, competenţe în ecografie abdominală şi endoscopie digestivă, cursuri absolvite în Italia şi Spania, oferă informaţii despre simptome şi semne digestive, metode de investigare, bolile gastrointestinale, precum şi regimuri igienico-dietetice pentru acestea.
Burlacu Iurie, Dr.
Specialist pediatru cu cabinet medical în Sibiu, prezintă date de contact, program de consultaţii (având şi posibilitate de programări on-line), drepturi şi obligaţii asiguraţi în sistemul de sănătate conform legii, serviciile medicale oferite, precum şi sfaturi utile pentru părinţi.
Clavinia Elena Popescu, Dr.
Medic din Bucureşti cu cabinet medical individual în specialitatea medicină de familie. Site-ul listează pe langă datele de contact şi serviciile medicale oferite, precum şi un ghid cu informaţii medicale utile pentru pacienţi.
Dorobantu Georgeta, Dr.
Medic cu cabinet medical individual în Bucureşti oferă tratamente de medicină fizică (proceduri de joasă, medie şi înaltă frecvenţă), fizioterapie, recuperare, kinoterapie şi balneologie.
Eniko Vera Pall, Dr.
Medic din Constanţa tratează afecţiunile respiratorii (specialităţi: pneumologie, renunţă la fumat, consiliere anti-fumat, sindromul de apnee de somn, sforăit). Prezintă date de contact şi programul consultaţiilor, precum şi sfaturi medicale în domeniu.
Gabriela Cotarcea, medic primar ginecolog
Activează în Bucureşti în specializările obstetrică ginecologie, reproducere umană asistată şi infertilitatea cuplului, cu competenţe în colposcopie şi ultrasonografie. Include imagini, emisiuni TV la care a apărut, precum şi programul consultaţiilor.
Herdea Valeria, Dr.
Specialist pediatru din Bucureşti oferă consiliere medicală telefonică (număr scurt 1363). Sunt furnizate date de contact, schema de vaccinări oficială, regimuri alimentare pentru copii. Site-ul include o bogată colecţie de articole medicale informative, clipuri video, precum şi posibilitatea de comunicare on-line cu părinţii pe tema "Primii paşi în îngrijirea bebeluşului".
Hussein Abdul Rashid, Dr.
Medic de familie cu activitate în Chişinău, Republica Moldova. Sunt prezentate date de contact, un formular on-line de programări la consultaţii, proceduri de acordare a asistenţei medicale, precum şi unele informaţii despre traiectul personal al doctorului.
Oprisa Cristina, medic
specialist în medicina muncii, doctorand în ştiinţe medicale şi cadru universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, activează în acest oraş prin deplasare la sediul solicitantului. Site-ul include date de contact, lista cu analize, posibilitatea de programări telefonice, precum şi legislaţia relevantă.
Reveş, Carol Dr.
Stomatolog din Galaţi oferă servicii medicale de specialitate, inclusiv implanturi dentare. Sunt prezentate explicaţii detaliate despre tratamentele şi procedurile stomatologice aplicate pacienţilor, o galerie de imagini din activitate şi referinţele de contact.
Silvia Bilous, Dr.
Dermato-venerolog, medic primar cu cabinet în Piteşti, a absolvit diverse cursuri de specialitate în Bucureşti şi Tg. Mureş. Sunt redate scurte descrieri ale afecţiunilor tipice, dotările cabinetului, date de contact, precum şi un telefon pentru programări la consultaţii şi tratamente.
Stancioiu Ancuţa, Dr.
Medic primar gastroenterolog, hepatologie, ecografie abdominală şi generală, cu cabinet in Timişoara. Se indică programul consultaţiilor şi datele de contact.
Stoica, Lucian Dr.
Specialist în chirurgie cardiovasculară, prezintă informaţii de ordin personal şi lista lucrărilor medicale publicate, alături de o colecţie de articole ştiinţifice, din domeniu.
Şeremet, Grigore Dr.
Oferă diagnosticare şi tratamente pentru boli interne şi ale coloanei vertebrale. Sunt prezentate principalele metode şi produse utilizate, alături de referinţele de contact şi informaţii despre activitatea medicală proprie.

Această categorie în alte limbi: 3

[Red Cross 2 Mozilla]
Ultima actualizare:
septembrie 17, 2016 at 14:35:10 UTC
Sănătate
Acasă
Mass-media
Recreaţie
Referinţă
Regional
Ştiinţă
Cumpărături online
Societate
Sport
All Languages
Artă
Afaceri
Computere
Jocuri